Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Με περίμεναν στη γωνία. Δεν άρπαξα από κάποιον κάτι»
Νέα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Με περίμεναν στη γωνία. Δεν άρπαξα από κάποιον κάτι»

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Με περίμεναν στη γωνία. Δεν άρπαξα από κάποιον κάτι»

Το μονέλο απάντησε για τις κριτικές που δέχτηκε για το GNTM

Για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά, το reality μοντέλων αλλά και την κριτική που δέχτηκε μίλησε η Ισμηνη Παπαβλασοπούλου.

«Με τη Βίκυ Καγιά πάντα τα πηγαίναμε πολύ καλά, είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Μιλήσαμε πριν ξεκινήσει το GNTM. Περίμενα ότι θα συγκρίνουν μαζί της ήταν αναπόφευκτο.Ένιωσα ότι με περίμεναν στη γωνία. Ξεκάθαρα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν άνθρωπο που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα με κάποιον που έχει περάσει από “χίλια κύματα”», δήλωσε αρχικά στο «Χαμογέλα και πάλι» και συμπλήρωσε:

«Ο ρόλος του κριτή στο GNTM δεν είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου. Στην αρχή είχα άγχος και προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου, μετά ένιωσα λίγο πιο χαλαρή και άνετη. Οι τσακωμοί ήταν εκείνης της στιγμής που μετά απλά γελάγαμε».

Όσον αφορά στο μέλλον του reality, απάντησε:  «Το να επιστρέψει η Βίκυ Καγιά στο GNTM δεν θα μου κάνει εντύπωση ήταν τόσα χρόνια στο σόου. Αν μου γίνει πρόταση τη νέα χρονιά, θα το δω με χαρά, πέρασα καλά».

«Γενικά είμαι άνθρωπος που στεναχωριέμαι, πιο πολύ όταν υπάρχει το αρνητικό στοιχείο χωρίς λόγο. Δηλαδή όταν δεν ξέρεις κάποιον να τον κρίνεις πάρα πολύ αρνητικά χωρίς να προλάβει να σου δείξει. Ένιωθα ότι κρίνομαι λες κι εγώ πήγα και άρπαξα κάτι και χτύπησα την πόρτα. Τηλέφωνο με πήραν, δέχτηκα την πρόταση, πέρασα από οντισιόν, όπως πέρασαν όλα τα κορίτσια».