It’s Show Time: Η βαλκανική συνάντηση του Goran Bregović και της Καίτης Γαρμπή
Νέα

It’s Show Time: Η βαλκανική συνάντηση του Goran Bregović και της Καίτης Γαρμπή

It’s Show Time: Η βαλκανική συνάντηση του Goran Bregović και της Καίτης Γαρμπή

Τι μπορεί να συμβεί όταν ο Goran Bregović, ο συνθέτης που έχει κάνει τη μουσική του «διεθνή γλώσσα», συναντά στη σκηνή του Ιt’s Show Time την αξεπέραστη λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γαρμπή;

Μια μαγική βραδιά, την Κυριακή, 23 Ιουνίου, στις 21:00, στο Open, που ξεπερνά τα τετριμμένα, ένα μουσικό ραντεβού κορυφαίων ονομάτων που καλούνται να συνεργαστούν επί σκηνής και «γεννούν» ένα μικρό «θαύμα». Αυτό υπόσχεται ο Νίκος Κοκλώνης με το stage να παίρνει φωτιά.

«Ο καιρός των τσιγγάνων» αναβιώνει στο πλατό, μέσα από ένα εντυπωσιακό χορευτικό και ντύνεται μουσικά από το «Καλασνίκοφ» για να φτάσει σε μια άκρως ατμοσφαιρική παρουσίαση του Bella Ciao. Και κάπως έτσι αρχίζουν όλα…

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται στο Ιt’s Show Time τον άνθρωπο που κατάφερε να κάνει παγκόσμιους τους ήχους των Βαλκανίων και να λατρευτεί από το ελληνικό κοινό, Goran Bregović, ο οποίος γεμίζει με ένταση, πάθος και τις μελωδίες του το πλατό.

Μαζί με την μπάντα του, «για γάμους και κηδείες» κάνουν μια στάση στη sold out παγκόσμια περιοδεία τους στην  Αθήνα. Ερμηνεύουν, με το δικό τους μοναδικό στυλ, τις τεράστιες επιτυχίες τους και υπόσχονται μια αξεπέραστη βραδιά.

It's Show Time - Η Καίτη Γαρμπή και ο Goran Bregović

It’s Show Time – Η Καίτη Γαρμπή και ο Goran Bregović

Μεγάλη στιγμή όταν ο Νίκος Κοκλώνης καλεί στο stage του Ιt’s Show Time την υπέροχη Καίτη Γαρμπή, η οποία με τη ζεστή και γεμάτη ευαισθησία φωνή της, μοιράζεται τη σκηνή με τον Goran Bregović και με έναν αριστοτεχνικό τρόπο ερμηνεύουν τις ελληνικές επιτυχίες του.

Στη συνέχεια, ο Goran Bregović αφού εξομολογείται στον Νίκο Κοκλώνη στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του, αποκαλύπτει πως όταν δεν εργάζεται, δεν ακούει μουσική και υποβάλλεται σε μια χορευτική δοκιμασία στην οποία παίρνει άριστα!

Η αγαπημένη Καίτη Γαρμπή, με την εκφραστικότητά της, τη γοητευτική παρουσία της και κυρίως με το πλούσιο ρεπερτόριο της γιορτάζει μαζί μας, στη σκηνή του Ιt’s Show Time, τα 30 χρόνια στη δισκογραφία. Πιάνει το μικρόφωνο και μας «χαρίζει» δεκάδες διαχρονικά hits που έχουν γράψει μοναδική ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Η Καίτη Γαρμπή μιλάει στον Νίκο Κοκλώνη για όλους και για όλα. Εκμυστηρεύεται πως όταν ήταν ακόμα στα πρώτα της βήματα, δεν φανταζόταν την καριέρα που θα ακολουθήσει, συμπληρώνοντας πως αν γυρνούσε το χρόνο πίσω, δεν θα έδινε ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν το άξιζαν.

Για πρώτη φορά, η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει πως ο σύζυγος της, Διονύσης Σχοινάς, ήταν αυτός που επέμεινε στην μουσική «επανασύνδεσή» της με τον Φοίβο ύστερα από 19 χρόνια ενώ, μιλώντας για την απόφαση του γιου της, Δημήτρη, να ασχοληθεί με το τραγούδι εξομολογείται πως αρχικά την βρήκε αντίθετη.

Περιγράφει, μάλιστα, στον Νίκο Κοκλώνη τη μεγαλύτερη τρέλα που έκανε για τον σύζυγο της πριν ακόμα γίνει γνωστή η σχέση τους.

Στη συνέχεια, η  δικιά μας «Καιτούλα» όπως της αρέσει να την αποκαλούν, αναλαμβάνει ρόλο ψυχολόγου και απαντά με τον δικό της τρόπο σε καυτά ερωτήματα των τηλεθεατών.

It's Show Time - Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης

It’s Show Time – Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης

Επόμενος καλεσμένος ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο πολυπράγμων καλλιτέχνης μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για τον ρόλο του στην παράσταση «Όλιβερ Τουίστ». Τι απαντά στην ερώτηση αν τον κυνηγά ακόμα ο ρόλος του «Θανάση Καλημέρη»; Είχε άραγε κοινά στοιχεία μ’ εκείνον;

It's Show Time - Γρηγόρης Μαρκέλης

It’s Show Time – Γρηγόρης Μαρκέλης

Στην παρέα του Ιt’s Show Time και ο ανερχόμενος τραγουδιστής Γρηγόρης Μαρκέλης που με τα τραγούδια του ξεσηκώνει το κοινό και τους τηλεθεατές.