It’s Show Time: Ζωντανά από το Τελ Αβίβ η Τάμτα, ο Sergey Lazarev και ο Luca Hänni
Νέα

It’s Show Time: Ζωντανά από το Τελ Αβίβ η Τάμτα, ο Sergey Lazarev και ο Luca Hänni

It’s Show Time: Ζωντανά από το Τελ Αβίβ η Τάμτα, ο Sergey Lazarev και ο Luca Hänni

Βραδιά αφιερωμένη στον διαγωνισμό τραγουδιού είχε το It’s Show Time και από αυτήν δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φετινοί πρωταγωνιστές!

Ο Νίκος Κοκλώνης σε ζωντανή σύνδεση με το Ισραήλ και το Τελ Αβίβ, μίλησε με τα φαβορί της Eurovision, όπως είναι η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο, ο Sergey Lazarev από τη Ρωσία, αλλά και ο Luca Hänni από την Ελβετία!

«Όπου μας βγάλει»

Η Τάμτα εμφανίστηκε ευτυχισμένη και πανέτοιμη για τον ημιτελικό της Eurovision!

«Χίλια ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλους εσάς που είστε εκεί και με στηρίζετε! Να ξέρετε ότι μου έχετε χαρίσει πανέμορφα χρόνια στη ζωή μου! Ευχαριστώ την Ελλάδα. Είμαι πολύ δυνατή και χαρούμενη και ευγνώμων. Είναι φανταστική εμπειρία. Χαίρομαι που πήρα αυτή την απόφαση μετά από τόσα χρόνια. Ξέρω μόνο ότι και εγώ και η ομάδα μου θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα επί σκηνής και όπου μας βγάλει»., δήλωσε η εκπρόσωπος της Κύπρου.

«Αγαπώ τους Έλληνες»

Ο Sergey Lazarev εμφανίστηκε μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, ο οποίος μίλησε για τη διαφορετικότητα του τραγουδιού: «Κάναμε κάτι διαφορετικό, μια μπαλάντα που μιλά για τις εσωτερικές μας φοβίες, για όταν ήμασταν μικροί, ένα τραγούδι που θέλαμε να δείξουμε και την άλλη πλευρά του Sergey».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ξανά με τον Δημήτρη Κοντόπουλο. Ελπίζουμε να απολαύσετε και να στηρίξετε το Scream. Οι Έλληνες μου αρέσουν πολύ», είπε μεταξύ άλλων ο Sergey Lazarev και τραγούδησε α καπέλα το τραγούδι του.

Dirty Dancing από τον Luca Hänni

«Θα δείτε dirty dancing στη σκηνή», είπε ο Luca Hänni στον Νίκο Κοκλώνη και συνέχισε: «Θα δείτε πολύ χορό και τραγούδι, σε μια κουλ παρουσίαση στη σκηνή. Θα βάλω τα δυνατά μου για το θαύμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ήδη μια πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό. Τους αρέσει το τραγούδι, το τραγουδάνε ήδη μαζί μου. Περνάω πολύ ωραία και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τα τρία μου λεπτά πάνω στη σκηνή!»

Όσο για το Better Love της Katerine Duska, σχολίασε: «Μου αρέσει πολύ, η σκηνική παρουσία είναι φοβερή, η φωνή της είναι εξαιρετική και το τραγούδι μου αρέσει πολύ».