J2US: Φαντασμαγορική πρεμιέρα με μοναδικό σόου από τον Νίκο Κοκλώνη
Νέα

J2US: Φαντασμαγορική πρεμιέρα με μοναδικό σόου από τον Νίκο Κοκλώνη

J2US: Φαντασμαγορική πρεμιέρα με μοναδικό σόου από τον Νίκο Κοκλώνη

Μαγευτικά από εδώ και πέρα τα Σαββατόβραδά μας

Υπερπαραγωγή διεθνών προδιαγραφών θύμισε η έναρξη του δεύτερου κύκλου του Just The 2 Of Us.

Σε ένα υπερσύγχρονο πλατό τα 13 φετινά ζευγάρια και η Έφη Σαρρή παρουσίασαν ένα εκπληκτικό χορευτικό υπό τις μελωδίες του Circus της Britney Spears και εντυπωσίασαν με τις φιγούρες τους.

Λάμψη, αξεπέραστα acts και ανατρεπτικές, καλλιτεχνικές παρουσίες είναι μερικά μόνο από όσα υπόσχεται το μουσικό σόου του Open για τη φετινή χρονιά.

Κάπου ανάμεσα στον χορό και τα θεαματικά εφέ έκανε την είσοδό του και ο Νίκος Κοκλώνης!

Μπριόζος και με διάθεση στα ύψη ο πολυπράγμων παραγωγός και παρουσιαστής μας καλωσόρισε στη μαγεία του J2US που αναμένεται να απογειώσει τα Σαββατόβραδά μας με τον πιο συναρπαστικό τρόπο.

Όμως, η εισαγωγή δεν ήταν τόσο του γούστου του γι΄αυτό έσπευσε να επανορθώσει ερμηνεύοντας ο ίδιος ένα τραγούδι. Ποιο; Τη διασκευή του «Γύρισε» του Βασίλη Καρρά που άλλαξε για τις ανάγκες τις βραδιάς σε «Γύρισα».

https://streamable.com/epmbxe

Αξεπέραστη και η είσοδος της Δέσποινας Βανδή, του Σταμάτη Φασουλή, της Μαρίας Μπακοδήμου και της Βίκυς Σταυροπούλου που εισέβαλαν στο πλατό με αυτοκίνητο παλιάς εποχής με τον Νίκο Κοκλώνη να τους υποδέχεται με ενθουσιασμό ρωτώντας τους πώς περάσαν το καλοκαίρι μακριά του.

https://streamable.com/tdc1zh