J2US: Η Έφη Σαρρή ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την Πηγή Δεβετζή
Νέα

J2US: Η Έφη Σαρρή ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την Πηγή Δεβετζή

J2US: Η Έφη Σαρρή ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την Πηγή Δεβετζή

Τι είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Μετά τις δηλώσεις της Πηγής Δεβετζή στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» που ανέφερε πως δεν έχει ενημέρωση για το αν θα συμμετάσχει τελικά στο J2US, η Έφη Σαρρή μιλά στο «Ευτυχείτε» και ξεκαθαρίζει τι έχει συμβεί τελικά.

Αν και η αρχική πρόθεση ήταν να συμμετέχει η Πηγή Δεβετζή στο J2US με coach την Έφη Σαρρή, το γεγονός ότι βγήκε θετική στον κορονοϊό και έπρεπε να μείνει σε καραντίνα στο σπίτι της, οδήγησε στην αντικατάστασή της –στην πρεμιέρα του show και στο πρώτο live- από τον Τρύφωνα Σαμαρά. Τώρα, όμως, που έχει αναρρώσει πλήρως, η Πηγή περίμενε πως θα είναι στο επόμενο live. Τι συνέβη, όμως, και δεν ξεκίνησε πρόβες με την Έφη Σαρρή;

Όπως αποκάλυψε η Έφη Σαρρή, στην Πηγή Δεβετζή δεν άρεσε το τραγούδι που είχαν διαλέξει και γι’ αυτό δεν θα είναι στο live του Σαββάτου.

«Ήταν να είμαστε ζευγάρι με την Πηγή, εν συνεχεία αρρώστησε με covid και την αντικατέστησε ο Τρύφωνας. Εκείνος μου είπε ότι κάτι πρέπει να γίνει με την Πηγή, γιατί είναι και καλοί φίλοι.

Εν τω μεταξύ με τον Τρύφωνα είχαμε πάρει το τραγούδι και είχαμε γράψει και τα video που χρειάζονται. Η Πηγή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το τραγούδι που είχαμε διαλέξει δεν μπορούσε να το υποστηρίξει και ο Νίκος Κοκλώνης της είπε να μιλήσει με τη δασκάλα της και να βρουν άλλο τραγούδι.

Εκείνη τη στιγμή εγώ δεν μπορούσε να σκεφτώ άλλο τραγούδι και της είπα “άστο και το βλέπουμε γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ κανένα τραγούδι”. Κι έμεινε εκεί το θέμα. Απ’ ότι ξέρω ο Τρύφωνας και ο Νίκος την πήραν τηλέφωνο και καταλήξαμε εκεί. Και τώρα συνεχίζω τις πρόβες με τον Τρύφωνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έφη Σαρρή.

https://streamable.com/agsfhh