J2US: Ο Βασίλης Καρράς θα βάλει «φωτιά» στο stage του μουσικού σόου
Νέα

J2US: Ο Βασίλης Καρράς θα βάλει «φωτιά» στο stage του μουσικού σόου

J2US: Ο Βασίλης Καρράς θα βάλει «φωτιά» στο stage του μουσικού σόου

Ένας αγαπημένος φίλος του Νίκου Κοκλώνη έρχεται

Το προηγούμενο Σάββατο το J2US έκλεψε την παράσταση με απολαυστικές ερμηνείες, «τρένταρε» με περισσότερα από 70.000 tweets, μοίρασε πλούσια δώρα και μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά, σε μια βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση.

Αυτή την εβδομάδα το μουσικό σόου του Open έρχεται ακόμα πιο δυναμικό και υπόσχεται ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις και ρεσιτάλ….ερμηνείας!

O Νίκος Κοκλώνης σε αυτό το live υποδέχεται έναν αγαπημένο του φίλο, έναν αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή που ξέρει τι σημαίνει αληθινή διασκέδαση, τον Βασίλη Καρρά.

Στη σκηνή του J2US ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει παλιές και νέες επιτυχίες απογειώνοντας τη βραδιά!

Τα ζευγάρια πια έχουν φτάσει στην τελική δεκάδα και ο δρόμος προς τον τελικό επιφυλάσσει…εκπλήξεις και ανατροπές! Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί και είναι έτοιμοι να τους δυσκολέψουν, αφού οι απαιτήσεις όλο και μεγαλώνουν.

Θα αντιδράσει στις βαθμολογίες και τα σχόλια των κριτών για την απόδοση των παικτών ο coach τους, Γιώργος Θεοφάνους; Ποια ζευγάρια θα κερδίσουν την αποδοχή της κριτικής επιτροπής και του κοινού και ποια θα κινδυνεύσουν; Ποιο από αυτά θα αποχωρήσει από το σόου;

Ο Νίκος Κοκλώνης και η πιο απολαυστική παρέα του J2US έρχονται για να απογειώσουν και αυτό το Σαββατόβραδο.