J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του χθεσινού live
Νέα

J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του χθεσινού live

J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του χθεσινού live

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές του μουσικού σόου

Ένα ξεχωριστό live με άρωμα Eurovision πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ για το J2US με πολύ τραγούδι, χορό και εκπλήξεις από τον Νίκο Κοκλώνη και τα ζευγάρια, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή. Τι έγινε όμως, πίσω από τις κάμερες;

Η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε στα παρασκήνια και μίλησε με τους πρωταγωνιστές του σόου.

«Πήγε πάρα πολύ καλά σήμερα. Πρώτη φορά. Αφού χρειάστηκε και καλέστηκα να κάνω αυτήν την εμφάνιση το έφερα εις πέρας. Αν χρειαστεί να τραγουδήσω ερωτικά, δεν θα βγω έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Με τη Josephine να αποκαλύπτει: «Κάθε χρόνο συζητώ για τη Eurovision, αλλά δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε πως μίλησε με την Παπαρίζου πριν βρεθεί στο stage: «Η Έλενα Παπαρίζου ήταν σύμφωνη με αυτήν την εμφάνισή μου». Ενώ, ο Ηλίας Βρεττός είπε: «Θεωρώ ότι η Eurovision είναι αναξιοκρατικός διαγωνισμός και φοβάμαι να πάω».

Με τη σειρά της η Ζένια Μπονάτσου ανέφερε: «Όλοι γδύνονται και είναι σέξι εδώ πέρα. Εγώ δεν έχω το δικαίωμα;»

Έπειτα, ο Αντώνης Λουδάρος είπε: «Θα πάμε με την Πένυ Μπαλτατζή μαζί στη Eurovision».

Για την κριτική που δέχτηκαν, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Εννοείται ότι κάναμε φασαρία. Ήταν ένα ωραίο κομμάτι και το ευχαριστηθήκαμε». Ενώ, ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε για το ενδεχόμενο να πάει κι εκείνος στη Eurovision:  «Η Eurovision, όπως μου είπε και η Ελένη Φουρέιρα,  θέλει πολύ πειθαρχία. Εγώ δεν είμαι πειθαρχημένος άνθρωπος, είμαι πιο αυθόρμητος και δεν θα βγάλω την Ελλάδα ασπροπρόσωπη».

https://streamable.com/2ny57y

Τέλος, η Γωγώ Τσαμπά αποκάλυψε για την πρόταση που της είχε γίνει για τη Eurovision: «Για ‘μένα το στήσιμο ήταν πολύ ωραίο, μαγικό και με συνεπήρε. Είχα συζητηθεί τη χρονιά με τα “Καγκέλια” η Eurovision. Δεν ήμουν θετική εγώ τότε. Αν δεχόμουν την πρόταση θα ήταν μόνο για να τραγουδήσω με κλαρίνο».

https://streamable.com/ou19yx