J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του χθεσινού live
Νέα

J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του χθεσινού live

J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του χθεσινού live

Τι είπαν ο Αντώνης Λουδάρος και η Πέννυ Μπαλτατζή για την αποχώρησή τους

Με αέρα Ελληνικού Κινηματογράφου πραγματοποιήθηκε το χθεσινό live του J2US από το οποίο αποχώρησαν ο Αντώνης Λουδάρος και η Πέννυ Μπαλτατζή. Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του μουσικού σόου και μίλησε με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Αρχικά, η Λάουρα Καραΐσκου μίλησε για το γλωσσικό της ολίσθημα που συζητήθηκε, αλλά και την επιθυμία της να τραγουδήσει κι εκείνη στη σκηνή του J2US. Ενώ, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Josephine αποκάλυψαν πως αν και πήραν καλή βαθμολογία, το χθεσινό τραγούδι δεν τους πήγε και τόσο καλά.

«Έπαθα πατατράκ με την εμφάνιση της Ζωής. Της είπα δεν θα σε κοιτάξω, γιατί θα πάθω ταραχή, αλλά ο πειρασμός βλέπετε…», είπε ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζωή Δημητράκου να δηλώνει ενθουσιασμένη που πήρε τα πρώτα της 9άρια.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, με τη σειρά της, εξομολογήθηκε ότι ο άνθρωπος που της λείπει περισσότερο από τον Ελληνικό Κινηματογράφο είναι ο Γιάννης Δαλιανίδης.

«Περάσαμε τέλεια. Υπήρχαν άλλοι με μεγαλύτερη δημοφιλία γιατί ψηφίζει το κοινό. Έχουμε δει ότι μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν και παίκτες με λιγότερες φωνητικές ικανότητες που μένουν», είπε ο Αντώνης Λουδάρος, ενώ η Πέννυ Μπαλτατζη συγκίνησε αναφέροντας πως έχει ξεπεράσει το θέμα με τις άτυχες εγκυμοσύνες μετά τον ερχομό του παιδιού της. «Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει η μαμά μου και ο αδελφός μου», εξομολογήθηκε τέλος η τραγουδίστρια.