J2US: Όλα όσα έγιναν στη γενική πρόβα του show – Τι λένε οι συμμετέχοντες;
Νέα

J2US: Όλα όσα έγιναν στη γενική πρόβα του show – Τι λένε οι συμμετέχοντες;

J2US: Όλα όσα έγιναν στη γενική πρόβα του show – Τι λένε οι συμμετέχοντες;

Αύριο η ανατρεπτική πρεμιέρα στο Open

Μια μέρα έμεινε για την πρεμιέρα του Just the 2 of Us που θα γίνει live το βράδυ του Σαββάτου στο Open. Ο παρουσιαστής ου show Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί την κριτική επιτροπή και τους: Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη φασουλή σε μια ανατρεπτική έναρξη γεμάτη εκπλήξεις.

Λίγο πριν την πρεμιέρα, όμως, έγινε η πρόβα generale και όλοι οι συμμετέχοντες βρέθηκαν εκεί για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Η κάμερα του «Ευτυχείτε» τους συνάντησε στα παρασκήνια και όλοι ήταν ανυπόμονοι για τη μεγάλη βραδιά.

«Δικαιούμαι να διδάξω ύστερα από τόσα χρόνια. Κατά καιρούς πολλές πήγαν να μιμηθούν την κίνησή μου», είπε χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη συμμετοχή της στο J2US.

«Ήρθα στο Just the 2 of us για να δοκιμάσω νέα πράγματα», ανέφερε η Γωγώ Τσαμπά.

Ο Λευτέρης Πανταζής με τη σειρά του μίλησε για το J2US αλλά και για την υγεία της κόρης του Κόνις Μεταξά: «Είναι καλύτερα στην υγεία της η Κόνι. Είχε βγάλει ένα αιμάτωμα στο λαιμό, τρομάξαμε όλοι, αλλά ευτυχώς αποφύγαμε την εγχείρηση».

«Υπήρχε άγχος γιατί πήγαμε να κάνουμε κάτι που δεν γνωρίζουμε. Όλοι σκέφτονται ότι πάμε να κάνουμε κάτι για καλό σκοπό»., είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν για τη συμμετοχή της στο show η Ραχήλ Μακρή αποκάλυψε: «Οι πολιτικοί μου ακόλουθοί είδαν θετικά τη συμμετοχή μου στο show».

https://streamable.com/z1d7hn

«Δεν έχω άγχος για το live γιατί δεν είμαι τραγουδιστής και δεν έχω μέσα μου ότι θα πρέπει να αποδείξω κάτι», είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

«Δεν με αγχώνει το ότι θα είναι live. Με ευχαριστεί γιατί ο κόσμος θα δει τον χαρακτήρα μου και όχι από ένα μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα να βγάζουν τρία λεπτά», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ιδιαίτερα συγκινημένη μίλησε και η Ζένια Μπονάτσου: «Θα ήθελα να είναι δίπλα μου αν ζούσαν ο πατέρας μου και η γιαγιά μου. Θα ήθελα να με βλέπουν και να είναι υπερήφανοι για εμένα».

https://streamable.com/sr8yjs