J2US: Όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες στο live του Σαββάτου (pics)
Νέα

J2US: Όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες στο live του Σαββάτου (pics)

J2US: Όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες στο live του Σαββάτου (pics)

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα backstage του φαντασμαγορικού show

Ο Νίκος Κοκλώνης κάθε Σάββατο κερδίζει το στοίχημα με το J2US και τα νούμερα τηλεθέασης είναι μόνο η επιβεβαίωση της στενής σχέσης που έχει χτίσει με το τηλεοπτικό κοινό.

Λαμπερές εμφανίσεις, ανατροπές επί σκηνής και μοναδικές ερμηνείες είναι η συνταγή επιτυχίας του δαιμόνιου παραγωγού και παρουσιαστή που ξέρει πολύ καλά πώς να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε φορά.

Φτάνοντας σιγά – σιγά στην γραμμή τερματισμού ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει διεξοδικά το grande finale με εκπλήξεις που κανείς δεν περιμένει.

Μας έδωσε ήδη μία πρώτη γεύση το περασμένο Σάββατο στον προημιτελικό με εκλεκτούς καλεσμένους τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Καίτη Γαρμπή.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US, κατέγραψε τους συντελεστές πίσω από τις κάμερες και όλες τις προετοιμασίες πριν από τη μαγική βραδιά.

Η Λάουρα Καραΐσκου έλαμψε για ακόμη μία φορά στην πορφυρένια δημιουργία των MI-RO

 

Φυσικά, στα highlights της βραδιάς ήταν η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ιδιαίτερη στιγμή όταν τραγούδησε αλλά και η απρόσμενη on camera πρόταση του Νίκου Κοκλώνη στον παρουσιαστή προκειμένου να συνεργαστούν μαζί σε κάποιο project που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί.

Στη λαμπερή παρέα του Νίκου Κοκλώνη βρέθηκε και η Καίτη Γάρμπη που ξεσήκωσε με τις επιτυχίες της τηλεοπτικό κοινό και παρευρισκόμενους.

Φωτογραφίες: NDP