J2US: Προημιτελικός με Καίτη Γαρμπή και Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και διπλή αποχώρηση!
Νέα

J2US: Προημιτελικός με Καίτη Γαρμπή και Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και διπλή αποχώρηση!

J2US: Προημιτελικός με Καίτη Γαρμπή και Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και διπλή αποχώρηση!

Αφιέρωμα στα 80s

Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται ζωντανά το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OPEN και πάει προημιτελικό! Το Just the 2 of Us μπαίνει στην τελική του ευθεία!

Στο πιο απρόβλεπτο και ανατρεπτικό show οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ! Αυτό το Σάββατο ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται ζωντανά στη σκηνή, τη μοναδική Καίτη Γαρμπή.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, διαχρονικά λαϊκά, και όχι μόνο, τραγούδια και θα απογειώσει τη βραδιά, όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι το Σάββατο στο J2US σε έναν ρόλο έκπληξη.

Ο προημιτελικός είναι αφιερωμένος στα 80’s, που τόσο αγαπάμε. Η δεκαετία των 80’s αποτέλεσε σίγουρα μια από τις πιο σημαντικές μουσικές δεκαετίες στην ιστορία. Τα πιο ωραία πάρτι με την πιο κεφάτη μουσική! Ένα τέτοιο μεγάλο πάρτι θα είναι και το J2US , με τα ζευγάρια να τραγουδούν χαρακτηριστικές επιτυχίες της εποχής.

Στον προημιτελικό, όμως ,θα έχουμε και την πρώτη διπλή αποχώρηση της χρονιάς. Το Σάββατο θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε δύο από τα αγαπημένα μας ζευγάρια, που λίγο πριν το τέλος δε καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση.

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να τους κρίνουν. Ποια θα είναι η γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους;

Φυσικά το αποτέλεσμα θα το κρίνει και το κοινό που είναι ο πέμπτος κριτής του show και αποφασίζει 50-50 μαζί με την κριτική επιτροπή για την τύχη των ζευγαριών. Μέσα από το application του OPEN, αλλά και μέσω τηλεφώνου ή sms, το κοινό θα δώσει τη θετική του ψήφο στο ζευγάρι που θέλει να παραμείνει και να περάσει στον ημιτελικό.