J2US: Το παρασκήνιο της εμφάνισης του Νίκου Κοκλώνη και η Ζωζώ Σαπουντζάκη
Νέα

J2US: Το παρασκήνιο της εμφάνισης του Νίκου Κοκλώνη και η Ζωζώ Σαπουντζάκη

J2US: Το παρασκήνιο της εμφάνισης του Νίκου Κοκλώνη και η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Τι είπε το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US;

Στα παρασκήνια του live του Σαββάτου στο J2US βρέθηκε και η κάμερα του Happy Day και συνάντησε τον οικοδεσπότη της βραδιάς Νίκο Κοκλώνη, τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, αλλά και το ζευγάρι που αποχώρησε από το μουσικό show.

Μιλώντας αρχικά, για την έναρξη του J2US και την εμφάνισή του, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως στις πρόβες φοβήθηκε με το συγκεκριμένο νούμερο που θέλησε να κάνει: «Είχα έναν γάντζο στην πρόβα. Με σήκωσαν πάνω και κοίταξα κάτω και ήταν τρομακτικό. Τους είπα “αν σπάσει ο γάντζος τι θα κάνω;”. Οπότε τελικά βάλαμε δυο – τρεις γάντζους».

Έπειτα, η κάμερα συνάντησε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, που για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε στη σκηνή: «Η ζωντάνια μου πηγάζει από τη Ζωζώ που είναι γεμάτη ζωή», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Εγώ δεν λογαριάζω τα χρόνια μου. Κάνω τα γενέθλιά μου και με παίρνουν και μου δίνουν ευχές».

«Ήμουν από τους τυχερούς ασθενείς. Το πέρασα σαν μια ίωση», είπε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για την περιπέτεια με την υγεία της.

Τέλος, για την αποχώρησή τους από το μουσικό show η Χριστίνα Σάλτη ανέφερε: «Δεν το περιμέναμε», ενώ ο Αλέξης Παππάς δήλωσε: «Ήμασταν σίγουροι για το τραγούδι, γιατί το δουλέψαμε, αλλά δεν μας βοήθησε και ο παράγοντας τεχνολογία».

https://streamable.com/1qzoeu