J2US: Το «Ροζ» δεν ταίριαξε σε Μαρίνο Κόνσολο και Ελένη Δήμου
Νέα

J2US: Το «Ροζ» δεν ταίριαξε σε Μαρίνο Κόνσολο και Ελένη Δήμου

J2US: Το «Ροζ» δεν ταίριαξε σε Μαρίνο Κόνσολο και Ελένη Δήμου

Το ζευγάρι έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά

«Χέρι» έβαλε στην Ελένη Δήμου ο Μαρίνος Κόνσολος, ο οποίος τη μάλωσε που πήγε με την Πηγή Δεβετζή την περασμένη εβδομάδα στο live του J2US και της τόνισε ότι δεν θα το ξαναδεχτεί.

Το ζευγάρι έκανε… αγάπες στα παρασκήνια και στη σκηνή τραγούδησε το «Ροζ».

«Σας πέχουν δοθεί τραγούδια πολύ πιο πάνω σας. Ήταν λιγότερο ταιριαστό σε σχέση με την προσωπικότητά σας. Ένα πολύ πιο βατό τραγούδι. Έχετε πιο σπουδαία πράγματα και μας έχετε ανατριχιάσει. Δεν ήταν κακό, αλλά δεν ήταν αυτό το κάτι…» είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Θα σας πω την αλήθεια πολύ καθαρά. Δεν μου αρέσει αυτό το τραγούδι, δεν με ακουμπάει. Εσείς με κάνατε να το προσέξω. Εδώ είναι υποκειμενικά τα πράγματα», τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Έχετε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Ξινίζουμε για κάτι που ήταν καλό. Δεν οφέλησε η πρόβα. Το τραγούδι έχει μια παραίτηση, είναι μια μπαλάντα της συμβίβασης κι εδώ έγινε ένας σχεδόν καβγάς. Αυτό με εμπόδισε να είναι άριστα», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Αποπροσανατολίστηκα. Με όλο αυτό το σκέρτσο, με πήγε πίσω, δεν με άφησε να εστιάσω σε αυτό που τόσο συγκλονιστικά το έχετε κάνει τις προηγούμενες φορές», δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Ελένη Δήμου στεναχωρήθηκε, αλλά ο Νίκος Κοκλώνης ελάφρυνε το κλίμα.