John Lygnos: Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή άλλαξε το προφίλ του στο Instagram
Νέα

John Lygnos: Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή άλλαξε το προφίλ του στο Instagram

John Lygnos: Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή άλλαξε το προφίλ του στο Instagram

Ποια είναι η αλλαγή που πραγματοποίησε;

Ένα απρόσμενο ειδύλλιο έχει προκύψει στο Survivor από πολύ νωρίς, ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η ηθοποιός των «Διασήμων» και ο αγρότης των «Μαχητών» φαίνεται ότι έχουν έρθει πιο κοντά και μάλιστα, τα φιλιά τους στην πισίνα του αγωνίσματος προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις, καθώς άλλοι χάρηκαν και άλλοι εκνευρίστηκαν.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, στην πραγματική ζωή δεν είναι μόνη της, είναι σε σχέση με τον John Lygnos, ο οποίος μάλιστα σε δηλώσεις στο Love it: «Eπειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες.Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε».

Από την άλλη, η Μυριέλλα Κουρεντή, στο επεισόδιο της Δευτέρας, μίλησε για τον John Lygnos και είπε: «Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον για το πόσα πράγματα θα κάνουμε. Όσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω και θέλω να του πω να μην αγχώνεται γιατί είμαι πολύ δυνατή και το ξέρει. Ξέρει τι έχω περάσει και τι έχω ξεπεράσει στη ζωή μου. Μυριέλλα and John forever».

Την ίδια στιγμή πάντως, ο ίδιος προχώρησε σε μία αλλαγή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες.