Just The 2 Of Us: Η ξεχωριστή έναρξη του μουσικού σόου!
Νέα

Just The 2 Of Us: Η ξεχωριστή έναρξη του μουσικού σόου!

Just The 2 Of Us: Η ξεχωριστή έναρξη του μουσικού σόου!

Τι είπε ο Νίκος Κοκλώνης για την τηλεοπτική τους επιστροφή;

Με ιδιαίτερα χορευτικά και άκρως ανεβασμένη διάθεση επέστρεψε το απόλυτο ψυχαγωγικό σόου του OPEN, Just The 2 Of Us στη “μικρή οθόνη”.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε τους τηλεθεατές με ένα τραγούδι, το γνωστό από τα social media “Ένα μήνα καραντίνα”.

“Είμαι χαρούμενος που είμαστε πάλι πίσω και δεν τρώω σφαλιάρα που τραγούδησα”, είπε γελώντας αμέσως μετά, ενώ αναφέρθηκε και στους ήρωες της πανδημίας που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη.

Μάλιστα, προέτρεψε τους συνεργάτες του να χαρίσουν σε αυτούς τους ανθρώπους ένα ζεστό χειροκρότημα, ενώ επισήμανε ότι στο στούντιο κρατούν όλες τις απαραίτητες αποστάσεις.

“Όπως βλέπετε δεν έχουμε κοινό, όπως κάναμε πρώτοι αλλά είναι μαζί μας τα υπέροχα ζευγάρια μας”, τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στον φιλανθρωπικό σκοπό του παιχνιδιού, επισημαίνοντας ότι στηρίζουν το “Παίδων” και ανακοινώνοντας ότι θα προσφέρουν και στο “Σωτηρία“.

Αμέσως μετά, ο Νίκος υπενθύμισε στο τηλεοπτικό κοινό τη διαδικασία, τονίζοντας ότι ένα ζευγάρι θα αποχωρήσει, ενώ η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής έχουν ασυλία.

Αμέσως μετά, έδωσαν τον λόγο στους κριτές, οι οποίοι βρίσκονταν στις θέσεις τους με προστατευτικά τζάμια ανάμεσά τους.

Τέλος, ο οικοδεσπότης του σόου καλωσόρισε και τη Βίκυ Κάβουρα, η οποία λόγω του κορονοϊού ήταν μόνη της στα backstages.

Η θεαματική έναρξη:

https://streamable.com/qg3s1j