Just The 2 Of Us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το μουσικό σόου;
Νέα

Just The 2 Of Us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το μουσικό σόου;

Just The 2 Of Us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το μουσικό σόου;

Ποιοι κατάφεραν να βρεθούν στην κορυφή;

To Just The 2 Of Us ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει την τελική κατάταξη των ζευγαριών με βάση την βαθμολογία και το ζευγάρι που αποχωρεί.

Στην κορυφή βρέθηκαν για ακόμα μία φορά η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό και ακολούθησαν με ισοβαθμία η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής με τον Ορφέα Παπαδόπουλο και την Άρτεμη Ματαφιά.

https://streamable.com/t8irpk

Στη συνέχεια φώναξε τα ζευγάρια στη σκηνή και ανακοίνωνε ποιοι είναι εκείνοι που συνεχίζουν την πορεία τους στο φαντασμαγορικό σόου.

Πρώτα, ακούστηκαν τα ονόματα της Κόνι Μεταξά και του Τάσου Ξιαρχό, ακολούθησαν η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης και η Χριστίνα Βραχάλη με τον Γιώργο Λιβάνη.

Η Κωνσταντίνος Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο ήταν το πρώτο ζευγάρι που μπήκε στον “πάγο” και κινδύνευε να φύγει.

Μετά, ανακοινώθηκε ότι συνεχίζουν στο παιχνίδι η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου και ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση τέθηκαν και η Χρύσπα με τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Επίσης, στο παιχνίδι συνεχίζουν η Δέσποινα Ολυμπίου με τον Γιώργο Γιαννόπουλο και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία.

Έμειναν λοιπόν τέσσερα ζευγάρια: Η Κωνσταντίνα με τον Χρήστο, η Χρύσπα με τον Γιάννη, η Άσπα Τσίνα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και ο Ορφέας Παπαδόπουλος με την Άρτεμη Ματαφιά.

Από το μουσικού σόου έφυγε τελικά η Χρύσπα με τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

https://streamable.com/pfpfmv