Just The 2 Of Us: Τα πασίγνωστα ονόματα που συζητούν με τον Νίκο Κοκλώνη!
Νέα

Just The 2 Of Us: Τα πασίγνωστα ονόματα που συζητούν με τον Νίκο Κοκλώνη!

Just The 2 Of Us: Τα πασίγνωστα ονόματα που συζητούν με τον Νίκο Κοκλώνη!

«Βόμβα» το ένα εξ αυτών - Προέρχεται από τα βουλευτικά έδρανα

Ο πολυπράγμων Νίκος Κοκλώνης έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να συγκεντρώσει φέτος όλα τα βλέμματα στο Just The 2 Of Us και τα δεδομένα δείχνουν ότι θα το καταφέρει και μάλιστα χωρίς δυσκολία.

Τα πρόσωπα που συζητούν φέτος με την εταιρεία παραγωγής του παρουσιαστή και παραγωγού είναι από τα πιο ανατρεπτικά και καταξιωμένα το καθένα στον χώρο του.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε σήμερα τέσσερα εξ αυτών και δεν είναι άλλοι από τον Φώτη Σεργουλόπουλο, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Δημήτρη Σταρόβα και τη… Ραχήλ Μακρή που και μόνο στο άκουσμα του ονόματός της το τηελοπτικό κοινό δεν βλέπει την ώρα να θαυμάσει τις ικανότητές της επί σκηνής.

Όμως, ακόμα ένα λαμπερό και με μακρά ιστορία στον καλλιτεχνικό κόσμο όνομα πρόκειται να συμμετέχει στο φαντασμαγορικό σόου του Open, αφού όπως αποκάλυψε η εκπομπή έχει ήδη πει το μεγάλο «ναι».

Ο λόγος για τη μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία θα αναλάβει τον ρόλο του coach και σίγουρα θα εκτοξεύσει τον ανταγωνισμό στα ύψη.

Η σπουδαία περφόρμερ μίλησε στην κάμερα του«Ευτυχείτε» και εξήγησε πως αποφάσισε να δώσει τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη.

«Με ενέπνευσε ο Νίκος, γιατί είναι πολύ έξυπνο παιδί, πολύ καλό παιδί, πολύ ευγενής και τον ήξερα από το παρελθόν και μου έκανε την πρόταση και δέχτηκα να συνεργαστούμε. Ο κόσμος με ζητάει πολύ».

https://streamable.com/blv4tt

Παράλληλα, και η Νατάσα Καλογρίδη εθεάθη στα γραφεία της Barking well Media για να διαπραγματευθεί την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Θα τη δούμε στο Just The 2 Of Us; Τι απάντησε;

https://streamable.com/nx78g3