Καίτη Γαρμπή: «Εισβάλλει» ξανά στη «Μουρμούρα» και δηλώνει ότι στον δικό της γάμο εκείνη… «μουρμουρίζει»
Νέα

Καίτη Γαρμπή: «Εισβάλλει» ξανά στη «Μουρμούρα» και δηλώνει ότι στον δικό της γάμο εκείνη… «μουρμουρίζει»

Καίτη Γαρμπή: «Εισβάλλει» ξανά στη «Μουρμούρα» και δηλώνει ότι στον δικό της γάμο εκείνη… «μουρμουρίζει»

Απολαυστική και σε αυτόν τον ρόλο

Μετά την τεράστια επιτυχία της εορταστικής «Μουρμούρας» την Πρωτοχρονιά, όπου η Καίτη Γαρμπή έκανε ένα χορταστικό πέρασμα και σάρωσε, η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται ότι θα γίνει μόνιμος θαμώνας.

Και αυτό διότι εμφανίζεται και πάλι στη ζωή των ηρώων της  σειράς σε ένα απρόσμενο γκεστ για να αναστατώσει τη ζωή της Βέλης και του Άγγελου.

Η υπόθεση του επεισοδίου

Η νέα γειτόνισσα του Άγγελου και της Βέλης, η Νταίζη Ντάκου εισβάλλει στο σπίτι τους και το κάνει άνω κάτω! Η Νταίζη πάντα είχε ένα όνειρο: να γίνει τραγουδίστρια. Όμως η απίστευτη ομοιότητά της με την Καίτη Γαρμπή στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα της, αφού κανένας μαγαζάτορας και καμία δισκογραφική δεν της έδωσαν την ευκαιρία να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Εμφανιζόταν πάντα ως τριτοτέταρτο όνομα, κυρίως σε πίστες της επαρχίας, χωρίς ποτέ να αναγνωριστεί το ταλέντο και η φωνή της. Η ίδια πιστεύει ότι είναι πολύ καλύτερη από την Γαρμπή και θα μπορούσε να την είχε «φάει λάχανο», αν δε της έβαζαν τρικλοποδιές τα κυκλώματα…

Ο Άγγελος, στο πρόσωπό της, θα βρει μια γυναίκα δυναμική, μια φίλη για να πίνουν καφέ και να λένε τα νέα τους. Από την άλλη η Βέλη θα έχει συχνές κόντρες μαζί της, καθώς η Νταίζη τα «λέει έξω απ’ τα δόντια» και η Βέλη δεν αντέχει την έντονη κριτική.

«Από τη μεριά μου υπάρχει πολλή μουρμούρα»

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για τη συμμετοχή της στη σειρά, αποκάλυψε ότι είναι φαν της «Μουρμούρας» και την αγαπά πολύ.

Αποκάλυψε, ότι μετά από 25 χρόνια γάμου, υπάρχει μουρμούρα από την δική της πλευρά, ότι έχουν μια πολύ ισορροπημένη σχέση με τον άντρα της που βασίζεται στην αγάπη, τον θαυμασμό και την ελευθερία.

«Από τη μεριά μου πολλή μουρμούρα!» ομολόγησε με χαμόγελο.

Μίλησε με συγκίνηση για τον γιο της και είπε ότι κοιτάζονται με τον Διονύση Σχοινά και αναρωτιούνται: «έφτασε 21 ετών και κάνει δική του καριέρα ο Δημήτρης;»

Επιπλέον, είπε ότι δεν έχει σκεφτεί να κάνει ντουέτο με τον γιο της, κάτι που όμως δεν αποκλείει.

Από την άλλη, η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, αποκαλύπτουν πως δεν έχουν συνειδητοποιήσει την επιτυχία της «Μουρμούρας» και ξαφνιάζονται, αλλά νιώθουν ενθουσιασμό με την ανταπόκριση και την αγάπη του κόσμου.