Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Πώς είναι σήμερα η «Τατιάνα» της «Λάμψης»;
Νέα

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Πώς είναι σήμερα η «Τατιάνα» της «Λάμψης»;

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Πώς είναι σήμερα η «Τατιάνα» της «Λάμψης»;

Δείτε τις φωτογραφίες

Έγινε ευρύτερα γνωστή ως “Τατιάνα”, κόρη του «Γιάγκου Δράκου» στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, όπου παρέμεινε για επτά συνολικά χρόνια μέχρι και τον ενδέκατο κύκλο και έπαιξε σε περισσότερα από 1.100 επεισόδια.

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου με την “οικογένειά” της στη “Λάμψη”μεταξύ των οποίων και ο Λεωνίδας Κακούρης που υποδυόταν τον “Τίμο Δράκο”

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου, κόρη επίσης ηθοποιών, της Βίλμας Τσακίρη και του Γιάννη Ευαγγελίδη, αφού εμφανίστηκε και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα και να “μεταναστεύσει” στις Σέρρες για χάρη της οικογένειάς της.

Εκεί ζει ως σήμερα με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά και αυτός είναι ο λόγος που δεν την βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εγκατέλειψε το θέατρο και την τέχνη. Σήμερα είναι πλέον καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών παίζοντας και σε παραστάσεις του, όπως η τελευταία παραγωγή του, «Από θέση ισχύος», στο πλάι της Φιλαρέτης Κομνηνού και του Αλέκου Συσσοβίτη που παρουσιάστηκε στο Βεάκειο.

Εκεί την κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Από αριστερά: Ο Αλέκος Συσσοβίτης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης, ο σκηνοθέτης της παράστασης Ένκε Φεζολλάρι και η Καλλιόπη Ευαγγελίδου

Φωτογραφίες: NDP