«Καλό μεσημεράκι»: Απογοητευμένος ο Νίκος Μουτσινάς – «Το Star έδειχνε τον Παύλο κι εμείς το “αυτό” της τέτοιας»
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Απογοητευμένος ο Νίκος Μουτσινάς – «Το Star έδειχνε τον Παύλο κι εμείς το “αυτό” της τέτοιας»

«Καλό μεσημεράκι»: Απογοητευμένος ο Νίκος Μουτσινάς – «Το Star έδειχνε τον Παύλο κι εμείς το “αυτό” της τέτοιας»

Ο παρουσιαστής υποκλίθηκε στο ήθος του παίκτη από το MasterChef και το σύγκρινε με τους γυμνούς του Survivor

Δεν γλίτωσε από το στόμα του Νίκου Μουτσινά, στο Stand Up, στο «Καλό μεσημεράκι» το Survivor και η Acun Media, με την επιλογή τους να δείξουν τους τέσσερις παίκτες γυμνούς στην παραλία, την ίδια στιγμή που το Star και το MasterChef «δίδασκαν» ήθος, με τον Παύλο να μοιράζει μηνύματα για τις ιδιαιτερότητες και τη διαφορετικότητα τον ανθρώπων.

Όλα ξεκίνησαν με τον ερωτευμένο «άγνωστο» με τη Ματίνα Παγώνη, η οποία συγκίνησε τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος αναρωτήθηκε αν η λοιμωξιολόγος έχει βγει μπροστά και αποτελεί μέρος της καμπάνιας τον εμβλολιασμών. Φυσικά η ρομαντική πλευρά του παρουσιαστή δεν τον άφησε να μην της αφιερώσει ένα τραγούδι, βγαλμένο από την καρδιά του fan της.

Η Βάνια ανακοίνωσε ότι έγινε φίλτρο στο Instagram και ρώτησε τον Νικόλα αν οι «φίλες» του έχουν φτάσει σε αυτό το κατόρθωμα. «Η Μαλέσκου; η Queen Dina; Δεν μπορούν όλες!».

«Ο Snik δεν ακολουθεί την Ηλιάνα και δεν έχω καμία ελπίδα» είπε και το γύρισε σε House of Fame και ημίγυμνη φωτογράφιση. «Θα τραγουδάνε; Μπράβο!» χάρηκε, χωρίς να καταλάβει ότι ήταν προσομοίωση.

Με Survivor συνέχισε το Stand Up και την αύξηση που πήρε ο Σάκης Κατσούλης. «12.000 ευρώ το μήνα, καταπληκτικό. Ήμαστε σε πολύ καλό δρόμο ως κοινωνία. Για τον Ασημακόπουλο στεναχωριέμαι».

«Γυμνοί στο νησί, γυμνοί στην ακαδημία κι αυτοί, έτοιμοι να βγάλουν γκιώνη στην κάμερα. Ενημερώνω ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να βγεις στην κάμερα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και έπαιξε τα λόγια του Παύλου από το MasterChef. «Το Star έπρεπε να τελειώσει το MasterChef μετά από τον Παύλο, εμείς από την άλλη δείχναμε το αυτό της τέτοιας. Τα αυτονόητα είπε ο Παύλος. Τα είπε πολύ καλά και μπράβο του που ήταν και ντυμένος».

Η Βάνια επέστρεψε και είπε αφοπλιστικά: «Νίκο ο Τζέιμς τελικά την έχει μεγαλύτερη, την κοιλιά» και ο Νίκος την έστειλε πίσω.

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε τον Acun Ilicali ως τον «Νίκο Κοκλώνη» της Τουρκίας και πρότεινε ελληνοτουρκικό Just the 2 of Us.

https://streamable.com/sww1rr