«Καλό μεσημεράκι»: Δεν αντέχει άλλο με τον «τέλειο πρίγκιπα του παραμυθιού» Σάκη Κατσούλη ο Νίκος Μουτσινάς
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Δεν αντέχει άλλο με τον «τέλειο πρίγκιπα του παραμυθιού» Σάκη Κατσούλη ο Νίκος Μουτσινάς

«Καλό μεσημεράκι»: Δεν αντέχει άλλο με τον «τέλειο πρίγκιπα του παραμυθιού» Σάκη Κατσούλη ο Νίκος Μουτσινάς

Ο παρουσιαστής σε ένα ακόμα επικό stand up

Πρώτο θέμα στη σκαλέτα του Νίκου Μουτσινά για το «Καλό μεσημεράκι» δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από τον ΠΑΣΟΚ και την μπομπονιέρα από τον γάμο του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρεόυ, με τη Δήμητρα Λιάνη, η οποία έχει βγει σε δημοπρασία.

«Επιτέλους πωλείται αναμνηστική μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου. Αν κάτι μας έλειπε ήταν αυτό. 10.000 ευρώ δίνω εγώ. Αυτό είναι δώρο για να κάνει το εμβόλιο, όπως στη Μόσχα, που μπαίνουν σε κλήρωση για αυτοκίνητο. Όχι όπως εδώ που δεν δίνουν τίποτα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε με το επόμενο θέμα.

«Η Μαρία Σάκκαρη άφησε για λίγο τα μπαλάκια και πήγε να χτυπηθεί με την Αννούλα» σχολίασε για τη συναυλία στο θέατρο «Άλσος», ενώ αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις του, των τελευταίων ημερών:

«Εδώ και μέρες με βασανίζει τι έχει συμβεί με τη Νικολέττα και τον Βασιλάκο» και πήρε την απάντησή του από τον ίδιο τον Bachelor. «Κάνει σάτιρα σαν την Καρολίν Καλύβα. Γελάμε γελάμε αλλά είναι στενάχωρο. Δυο άνθρωποι που αγαπήθηκαν τόσο πολύ, τα φιλιά τους τα θυμάστε; Μου λείπει…»

Η Βάνια εισέβαλε στο πλατό για breaking news, μαζί με μια πράσινη μπομπονιέρα.

Ο Αλέξης Παππάς χώρισε με την Alessia και ο Νικόλας ήταν έτοιμος να σκάσει. «Είχαν άλλες προσδοκίες, τρίτο πρόσωπο δεν υπήρχε, βέβαια στο “Ευτυχείτε” διάβασαν το μήνυμα που έστειλες ο Αλέξης στην κοπέλα. Και οι άλλοι θέλουν Bachelor τον Παππά, είναι που είναι τόσο ωραίο, να μην βλέπετε καθόλου; Γιατί δεν παίρνετε τον Μπάρτζη;» πρότεινε ο παρουσιαστής.

Η Βάνια βγήκε με συγκεκριμένο λόγο στο πλατό και έκανε γκρίνια στον Νίκο Μουτσινά για το τραγούδι στον Μπάρτζη.

Με χαρές ξεκίνησε ο σχολιασμός για το Survivor και αναφορικά με τον Σάκη Κατσούλη είπε: «δεν αντέχω άλλο με τον τέλειο πρίγκιπα του παραμυθιού», ενώ με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου γέλασε… ειρωνικά και αγανακτισμένα. Ο παρουσιαστής ήταν έξαλλος με τον Σάκη που υπέδειξε την Ελένη Χαμπέρη.

https://streamable.com/yoocqu