«Καλό μεσημεράκι»: Η παρέμβαση του πρωθυπουργικού σκύλου και η ταραντούλα της Μίντλετον
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Η παρέμβαση του πρωθυπουργικού σκύλου και η ταραντούλα της Μίντλετον

«Καλό μεσημεράκι»: Η παρέμβαση του πρωθυπουργικού σκύλου και η ταραντούλα της Μίντλετον

Πολύ γέλιο με τους σχολιασμούς του Νίκου Μουτσινά

Ξεκίνησε το «Καλό μεσημεράκι» με αναμνήσεις από τον Μάρτιο του 2020, τότε που λέγαμε «”οι δύο επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες” και μέχρι τώρα αυτές τις δύο κρίσιμες εβδομάδες ζούμε», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Ο πρωθυπουργός κάνει δηλώσεις την ώρα που ο σκύλος γαβγίζει… και όταν άρχισε να δικαιολογεί την συμπεριφορά του σκύλου, ο Μουτσινάς τραγουδάει σε διασκευή το «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα»:

«Ψάχνει τρόπο και ο Peanut να αυτονομηθεί…
Γύρνα πίσω μην φωνάζεις…
το αφεντικό σου μην αλλάζεις…»

«Αν η Παρασκευή είχε πρόσωπο θα ήταν η Βάνια μας», λέει με νόημα ο Νίκος… με τέτοια απίστευτη παρουσία δεν έχει και άδικο!

Η Κέιτ Μίντλετον πήρε ταραντούλα και απορεί πως μπορεί να γελάει… και εμείς το ίδιο!

Αυτό έλειπε να μην πιάσει στο στόμα του την Γκουίνεθ Πάλτροου που γιόρτασε γυμνή τα γενέθλιά της… άσε που έκανε και δήλωση πως και ο ίδιος έτσι θέλει να γιορτάσει τα γενέθλια του.

Τα σχόλια για το «Κάτι ξαναψήνεται» δεν είχε φαγητά αλλά μια προσωπική φωτογραφία της Σπυροπούλου.

Το The Bachelor είχε barbeque και όλοι είδαμε τις επιδόσεις του Αλέξη Παππά στο ψήσιμο… οι οποίες άφησαν υπονοούμενα κατά τον παρουσιαστή. Από την άλλη τα κορίτσια του Bachelor που πήδηξαν στον Ισθμό την ώρα που η Άννα τραγουδούσε το «ερωτεύτηκα», ο Μουτσινάς δεν δίστασε να πει «κόψε το σχοινί και πήδα Αλέξη».

Επιστρέφει η Πάνια στο Open και θα είναι κεντρικιά με εκπομπή Lady Night, αποκάλυψε η Βάνια και αναφώνησε ο Μουστινάς: «Επιτέλους, επιτέλους!»

Τα δίδυμα της Μπόμπα με Bob Marley νανούρισμα.

Το ζεύγος το βασιλικό Τούνη – Αλεξάνδρου σχολιάστηκε που έβλεπε ποδόσφαιρο και η Ιωάννα τρώει… μπάλα ο ένας και πίτσα η άλλη… «κάνουν τίποτα μαζί αυτοί οι δυο;», είπε ο παρουσιαστής.

Ασχολίαστος δεν έμεινε και ο Αλεξάνδρου με τις φωνητικές του ικανότητες!