«Καλό μεσημεράκι»: Φινάλε – έπος με παρέλαση αστέρων – Από τη Ζέτα, την Καλομοίρα, τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα, τους Survivors, στον Τρύφωνα Σαμαρά
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Φινάλε – έπος με παρέλαση αστέρων – Από τη Ζέτα, την Καλομοίρα, τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα, τους Survivors, στον Τρύφωνα Σαμαρά

«Καλό μεσημεράκι»: Φινάλε – έπος με παρέλαση αστέρων – Από τη Ζέτα, την Καλομοίρα, τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα, τους Survivors, στον Τρύφωνα Σαμαρά

Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό του ο παρουσιαστής

Με τον Νίκο Μουτσινά να δηλώνει την επιθυμία του να γυρίσει τον Νοέμβριο ξεκίνησε το «Καλό μεσημεράκι», το τελευταίο της σεζόν.

«Είναι γνωστό ότι δεν έχω ιδέα τι μου γίνεται όλη τη χρονιά» είπε και υποδέχτηκε τη Βάνια που μπήκε πάνω σε φορτηγό με την Τζένη Κατσίγιαννη να τραγουδά.

Τα μεγάλα θέματα της χρονιάς ήταν ο κόβιντ, η Πάτρα και… ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου τον Αύγουστο.

Ο Νίκος παρουσίασε αποκλειστικά τη σκαλέτα του γάμου που θα κρατήσει 4 μέρες. Στο τέλος δήλωσε ότι αν ο Μαυρίκος δεν κάνει ΤικΤοκ με την Ιλάειρα πάνω στο πιάνο θα απογοητευτεί.

Και τότε μπήκε ο τραγουδιστής με την καλή του πάνω σε ένα πιάνο με ουρά.

Ακολούθησε ένα βίντεο με όλους τους καλεσμένους έκπληξη που πέρασαν όλη τη σεζόν από το πλατό του Νίκου ή τηλεφωνικά. Από τον Νίκο Βέρτη μέχρι τη Δανάη Μπάρκα, την Άννα Βίσση, τον Γιώργο Σαμπάνη, τα ζευγάρια του J2US, τον Γιώργο Θεοφάνους, την Έλλη Κοκκίνου και αμέτρητους άλλους.

Ο Νίκος είχε προκαλέσει στο τελευταίο επεισόδιο να του φέρουν τη Chanel και αντ’ αυτού εμφανίστηκε η Καλομοίρα.

Εκείνη έκανε και τον πρόλογο για να εμφανιστεί η Ανδρομάχη που έδωσε πάσα στον επόμενο καλεσμένο-έκπληξη, τον Αντρέι Ούρσο.

Επόμενη έκπληξη η Κόνι Μεταξά.

Σειρά πήρε με βίντεο ο Λάκης Γαβαλάς που έκρινε αυστηρά στυλιστικά τον Νίκο Μουτσινά στο Masked Singer. Την εμφάνισή του έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς να τραγουδήσει «Πού πας μ’ αυτό το styling;»

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε άπειρες φορές μέσα στη σεζόν ότι δεν τον νοιάζει τι γίνεται στο Survivor και τότε μπήκαν μέσα οι παίκτες του φετινού ριάλιτι με ένα τραγούδι αφιερωμένο σε εκείνον.

Ναυσικά, Σοφιάνα, Λάμπρος, Σάββας, Γιάννης  και Πελαγία του τραγούδησαν «Nτροπή σου Μουτσινά, μας πούλησες στεγνά»!

Όπως είπαν βλέπουν Άρη και Ασημίνα στον τελικό και έδωσαν ραντεβού για το Survivor All Star.

Σειρά πήρε η Αναστασία Δημητρά.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς προκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να κάνουν διαγωνισμό χορού σε τακούνια και φυσικά μπήκε στο πλατό με πέδιλα και ένα ζευγάρι γόβες για τον παρουσιαστή!

Και τότε εισέβαλε ο Βαλεντίνο αλλά και η Μπέττυ Μαγγίρα μέσω skype για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα. Αποκάλυψε μάλιστα ότι τέλος Αυγούστου ξεκινάει ξανά η εκπομπή της.

Ο Κωνσταντίνος Νάζης και οι Kings εμφανίστηκαν για να πουν τη μεγάλη τους επιτυχία, η Νατάσα Θεοδωρίδου έστειλε με βίντεο τις ευχές της όπως και το team του Happy Day.

H Τζωρτζέλλα Κόσιαβα εμφανίστηκε ζωντανά με ένα χρυσό συμβόλαιο για τον Νίκο για να τον πάρει μαζί της στη Λάρισα.

Η Φωτεινή Δαμαλάκη τραγούδησε στο πλατό και η Ελένη Φουρέιρα έστειλε βίντεο για «καλό καλοκαίρι».

Έκαψε τα εγκεφαλικά κύτταρα του Νίκου το Γωγουλίνι που διάβασε κείμενο με δύσκολα Ελληνικά χωρίς ούτε ένα λάθος. «Καλέ τι έπαθα και μιλάω σαν τη Μαλέσκου;» αναρωτήθηκε και μπήκε στο πλατό.

Ο πρόεδρος της Τεχνόπολης, Κωνσταντίνος Δέδες έφερε δώρα… στόματος για τον Νίκο και προειδοποίησε ότι η εκπομπή θα είναι μαραθώνιος.

Σειρά πήρε ο Θέμης Γεωργαντάς κρατώντας ένα χρυσό πουλί.

Και πώς θα μπορούσε να λείπει ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας από την τελευταία εκπομπή με το «Δυνατά»;

Και φυσικά παρούσα ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ζέτα Μακρυπούλια: Όσα είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον – «Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, θα δούμε»

Η Ζόζεφιν ήταν η τελευταία καλεσμένη του.

Ο Νίκος ευχήθηκε ήρεμο και χαλαρό καλοκαίρι, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τον ΣΚΑΪ.

https://twitter.com/panos_p95/status/1542864540219711488

https://twitter.com/Kostas_Thoneick/status/1542877662552756224

https://twitter.com/ThanosPOS/status/1542876849726005250

https://twitter.com/totrelokoritso1/status/1542875709932175363