«Καλό Μεσημεράκι»: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου εισβάλλει στο πλατό τραγουδώντας …. Χρήστο Δάντη!
Νέα

«Καλό Μεσημεράκι»: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου εισβάλλει στο πλατό τραγουδώντας …. Χρήστο Δάντη!

«Καλό Μεσημεράκι»: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου εισβάλλει στο πλατό τραγουδώντας …. Χρήστο Δάντη!

Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή της στο All Star Survivor

Με έναν ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», η Ασημίνα Χατζηανδρέου που τη γνωρίσαμε μέσα από το Survivor.

Η πρώην παίχτρια του ριάλιτι επιβίωσης μπήκε στο πλατό τραγουδώντας ….  Χρήστο Δάντη!

Όπως είναι γνωστό, οι δυο τους είναι ζευγάρι και δεν διστάζουν να το κρύψουν, αφού και στο παιχνίδι ο τραγουδιστής είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για την Ασημίνα.

Ωστόσο, υπήρξε άλλη μια έκπληξη στην εκπομπή, με τον Χρήστο Δάντη να επεμβαίνει τηλεφωνικά.

«Είχα ανάμεικτα συναισθήματα όταν δεν πέρασε στον τελικό. Υπάρχει όλη αυτή η συνωμοσιολογία ότι ο γνωστός τα κανονίζει όλα με τον Acun για να κερδίσει το κορίτσι του. Οπότε γλίτωσε που δεν κέρδισε! Κέρδισε όμως την αγάπη του κόσμου.

Είναι δική της απόφαση αν θα πάει στο All Star Survivor. Επειδή είναι ανταγωνιστική και της αρέσει η άμιλλα, θεωρώ ότι θα πάει», ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

Όσον αφορά την Ασημίνα, ανέφερε: « Τα λεφτά που πήρα, τα μισά μου έφυγαν.  Σαν εμπειρία την έχω ολοκληρώσει με επιτυχία 6.5 μήνες. Δεν έχω να πω ότι θέλω να ξαναπάω επειδή δεν έζησα κάτι. Έζησα τα πάντα εκτός από τον τελικό.

Ήταν ένα μάθημα, πήρα πολλά από το παιχνίδι. Ένα από αυτά είναι ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις, ειδικά οι γυναίκες γιατί τις υποβιβάζουμε, έχοντας τα θέματά τους. Ό,τι μπορεί να κάνει ένας άντρας, το κάνει και μια γυναίκα. Από το να χτίσω μια καλύβα, μέχρι να ζήσω την πείνα.

Σκέφτομαι να πάω στο All Star Survivor και θα ήθελα πολύ να δω τον ΒΟ και τον Ντάνο γιατί είναι το είδωλο μου. Και από γυναίκες την Κατερίνα Δαλάκα».