«Καλό μεσημεράκι»: Μεγάλο πάρτι στο πλατό του Νίκου Μουτσινά – Παγώνη, Βασιλάκος, Τούνη μέχρι και Acun Ilicali στην εκπομπή
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Μεγάλο πάρτι στο πλατό του Νίκου Μουτσινά – Παγώνη, Βασιλάκος, Τούνη μέχρι και Acun Ilicali στην εκπομπή

«Καλό μεσημεράκι»: Μεγάλο πάρτι στο πλατό του Νίκου Μουτσινά – Παγώνη, Βασιλάκος, Τούνη μέχρι και Acun Ilicali στην εκπομπή

Δείτε όλους τους καλεσμένους του πρώτου μέρους

Αυλαία ρίχνει σήμερα το «Καλό μεσημεράκι» και σε ένα πλατό ιδιαίτερα καλοκαιρινό, γεμάτο φουσκωτά, μπαλόνια και φόντο την παραλία, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς.

«Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της εκπομπής που όλη τη χρονιά έκανε ένα τεράστιο πάρτι και σήμερα το ξεκ… », είπε ο παρουσιαστής και οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από το πρώτο λεπτό.

Ο Νίκος Μουτσινάς κάλεσε με τον ιδιαίτερο τρόπο του τη Βάνια να μπει στο πλατό, ωστόσο στη θέση της βγήκε η Josephine με τις χορεύτριές της κηρύσσοντας την έναρξη της τελευταίας εκπομπής.

Μετά το ποτ πουρί της τραγουδίστριας, ο Νίκος κάλεσε ξανά τη Βάνια κι εκείνη μπήκε στο πλατό πάνω σε μια βάρκα, ντυμένη… ελληνικό νησί!

https://streamable.com/aqbr7o

Ο παρουσιαστής έδωσε πάσα για διαφημίσεις, ωστόσο ο Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα και ο Γιώργος Βελισσάρης εισέβαλαν στο πλατό και το πανηγύρι ξεκίνησε, με πιάτα να σπάνε και πολύ χορό.

https://streamable.com/u14pu5

Φωτιά στα κόκκινα η Παγώνη

Ο Νίκος στο ξεκίνημα της εκπομπής βγήκε με μια μπλούζα που έγραφε «Ρε Στέλιο», ατάκα που έλεγε επανειλημμένα όλη τη σεζόν, ενώ στη συνέχεια άλλαξε και φόρε μία που έγραφε «Δεν υπάρχει τσίπα». Με αυτήν και έξι χορεύτριες ανακοίνωσε τραγουδώντας ότι τον Σεπτέμβριο επιστρέφει με την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.

«Μου έχει φανεί ότι έχουν περάσει 180 χρόνια αλλά χαλάλι γιατί έχω τα πιο ευχάριστα που είχαμε ποτέ. Κάνουμε φινάλε», είπε και ξεκίνησε έναν μικρό απολογισμό για τον κορονοϊό και τα μέτρα που λαμβάνονται και αίρονται κάθε λίγο και λιγάκι.

Το θέμα δεν θα μπορούσε να είναι καταλληλότερο ώστε να μπουκάρει η Ματίνα Παγώνη. Ντυμένη στα κόκκινα του είπε «καιρός να σοβαρευτούμε».

«Όλο τον χειμώνα με έφαγες, μέχρι και το χέρι μου έσπασα. Πριν πάνε όλα τα παιδιά για διακοπές να εμβολιαστούν. Για να γυρίσουμε τον Σεπτέμβρη και να κάνουμε Χριστούγεννα, Απόκριες και Πάσχα», έστειλε το μήνυμά της.

Για τη «μετάλλαξη Δ»: «Είναι επικίνδυνη γιατί μεταδίδεται περίπου 50-60 φορές παραπάνω. Πρέπει να πάνε οι νέοι να εμβολιαστούν έτσι ώστε 80% να έχουμε ανοσία τέλος Αυγούστου και τον χειμώνα να κάνουμε γιορτές». Η Βάνια μπήκε και της δώρισε μάσκες «Καλό μεσημεράκι» παρόλο που ευχήθηκε να είναι αχρείαστες.

https://streamable.com/s0xvz0

Ο τέλειος άνδρας, Παναγιώτης Βασιλάκος

Το επόμενο θέμα είχε Big Brother με την Ιωάννα και τον «κόσμο της». Συνέχεια με GNTM αλλά και Bachelor. «Το απόλυτο μαδογκιώνη» για τον Παναγιώτη Βασιλάκο. «Μην τα θυμάμαι και συγκινούμε…» είπε και αναφέρθηκε στο Battle of the Couples. «Είναι τραγικό που λείπει ο Βασιλάκος από τις οθόνες μας».

Ο όμορφος Bachelor μπήκε στο πλατό με ένα μάτσο τριαντάφυλλα και η Βάνια έτρεξε να τον αγκαλιάσει. «Το Bachelor είναι δύσκολο concept, ήταν μια πρόκληση για μένα. Δεν είναι έτσι όπως φαινόταν. Εσείς βλέπατε δύο επεισόδια κι εγώ τα ζούσα σε δύο εβδομάδες. Η Νικολέτα μου άρεσε από την αρχή. Μου άρεσαν και άλλες. Πρέπει να ξεκουραστώ νομίζω και ψυχικά περισσότερο. Ο Αλέξης Παππάς είναι ωραίος άντρας και νομίζω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει», σχολίασε.

https://streamable.com/5vn3tt

Οι νύφες το έσκασαν!

Οι τουρίστες έρχονται, άνοιξε η κυκλοφορία και στους γάμους αυξήθηκαν τα άτομα. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Ιωάννα Τούνη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπήκαν στο πλατό ντυμένες νύφες.

https://streamable.com/sg37vp

Απευθείας σύνδεση με Acun Ilicali

Σημεία και τέρατα είδαμε τη φετινή σεζόν, με Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή να βρίσκονται μαζί στη σκηνή, τον Λιάγκα να επιστρέφει στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και την Ελένη Μενεγάκη να υπογράφει με το MEGA. Επίσης είχαμε την πρώτη ελληνίδα MasterChef και πάνω από όλα τον ήρεμο Στράτο Τζώρτζογλου.

Η Βάνια μπήκε στο πλατό και δήλωσε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου δεν την αφήνει να ηρεμήσει. Όμως δεν τη νοιάζει γιατί έχει τον Νίκο της τον Μπάρτζη της. «Κάτι έχεις ξεχάσει» του είπε κι εκείνος πέρασε σε Survivor.

«Αυτή η μάστιγα, τι σταυρό κουβάλησα; Θα ξεχάσω τον Αλέξη Παππά, τον Τριαντάφυλλο, την Ami, τον Νίκο, τον Τζέιμς, τον Ασημακόπουλο; Ευχαριστώ τον Acun γιατί μας χάρισε αυτό το Ben Hur», σχολίασε.

Ο Acun βγήκε μέσω skype και έδωse συγχαρητήρια στον Νίκο Μουτσινά. «Σύντομα θα είμαι στην Αθήνα για τον τελικό», του είπε από το σκάφος του. Ο Acun τον προσκάλεσε στο Survivor κι εκείνος αποδέχτηκε την πρόταση. Ο παραγωγός του γνώρισε και τη μέλλουσα σύζυγό του.

https://streamable.com/vg9dze

Η «ακαδημία» στο πλατό

Φυσικά ο Νικόλας δεν θα μπορούσε να ξεχάσει το έπος του House of Fame. «Είμαι χάλια που δεν τραγουδάνε πια. Μόνος μου έμεινα στον χώρο του τραγουδιού;». Αρβανιτίδης, Βάνια, Πίτσι, Άρης, Κόνη και Μαριάννα έσκασαν στο πλατό και τραγούδησαν αποκλειστικά για εκείνον.

https://streamable.com/8x6eoh