«Καλό μεσημεράκι»: Ο «αγκαλίτσας» Τριαντάφυλλος και ο ευθυνόφοβος Τζέιμς
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Ο «αγκαλίτσας» Τριαντάφυλλος και ο ευθυνόφοβος Τζέιμς

«Καλό μεσημεράκι»: Ο «αγκαλίτσας» Τριαντάφυλλος και ο ευθυνόφοβος Τζέιμς

Φουλ του Survivor το ξεκίνημα της εκπομπής

Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε με γυαλιά μυωπίας στο Stand Up για το «Καλό μεσημεράκι» και τραγούδησε για τη νίκη της κόκκινης ομάδας του Survivor.

«Αν δεν είχαμε lockdown θα είχαμε κατέβει στην Ομόνοια, θα είχε κοκκινήσει η Αθήνα», είπε ο παρουσιαστής και πανηγύρισε μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά και την ομάδα του.

«Μέχρι και η Ασημίνα το γιόρτασε», είπε ο Νίκος και παρουσίασε τα stories της. «Το Survivor γεννά δυνατές φιλίες» πρόσθεσε και αναφέρθηκε στη σχέση Περικλή Τριαντάφυλλου.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο… αγκαλίτσας του Survivor, η ψυχούλα η Τσαμπιώτικη, ο ταπεινός.

Η Καρολίνα Καλύβα έκανε εντύπωση στον Μουτσινά με τα αγγλικά της και ο Πέτρος από τους Alcatrash τον αποτελείωσε.

Η Βάνια με το καταιγιστικό breaking της αναφέρθηκε στο φύλο των μωρών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επανήλθε στο… πλάνο.

https://streamable.com/l1cieu

Το αστείο του Νίκου Μουτσινά για τα μπαλόνια και τις πίτες δεν άρεσε και εκείνος συνέχισε με την μπλε ομάδα του Survivor.

«Με εκνεύρισαν πάρα πολύ γιατί δεν το δέχτηκαν ότι έχασαν. Ο Καφετζής είναι ευθυνόφοβος», είπε ο «Μούτσι» και έδειξε το στιγμιότυπο με το χέρι του Νίκου Μπάρτζη σε περίεργο σημείο συμπαίκτριάς του.

«Είχα να χαρώ από το OPEN» δήλωσε και έδειξε την Ειρήνη Παπαδοπούλου που κοιμάται γυμνή.

Ο Άγγελος Μπράτης έχει πλέον το δικό του άρωμα, «τη θες μια τζούρα Μπράτη!».

https://streamable.com/9rn0pg

Η Βάνια γύρισε κλαμένη και άρχισε το μοιρολόι για την τελευταία σεζόν των Kardashians. Πεσμένη στα γόνατα αποχώρησε από το πλατό. Το στόμα του Νίκου Μουτσινά… στράβωσε.

Το καρναβάλι στην Πάτρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να είναι κατηγορηματικός.  Ο παρουσιαστής δεν ήξερε τι υπουργός είναι, αλλά και κανείς συντελεστής. «Κάπου ώπα δεύτερη χρονιά χωρίς καρναβάλι», είπε και τραγούδησε.

https://streamable.com/fe4y53