Νέα

«Καλό μεσημέρακι»: Ο Νίκος Μουτσινάς επιβεβαίωσε – εμμέσως- την ημερομηνία πρεμιέρας του Survivor – «Θα κάνουμε και Χριστούγεννα στην καλύβα»

«Καλό μεσημέρακι»: Ο Νίκος Μουτσινάς επιβεβαίωσε – εμμέσως- την ημερομηνία πρεμιέρας του Survivor – «Θα κάνουμε και Χριστούγεννα στην καλύβα»

Τι αφιέρωσε στον Νίκο Κοκλώνη για το ντεκολτέ του στο J2US

Στη σκιά του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε το «Καλό μεσημεράκι» του σε mood Halloween με το πλατό του ανάλογα στολισμένο.

Οι παρελάσεις θα γίνουν μας είπε με μάσκα ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει το lockdown.

«Εμένα δε με νοιάζει γιατί εμείς εδώ έχουμε Halloween» είπε δείχνοντας την αμφίεση της Ελένης Φουρέιρα για το Halloween party της Κόνι Μεταξά.

Σχολίασε τις νέες φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή, η οποία μάλιστα -όπως είπε ο ίδιος- του απάντησε τραγουδιστά για τις φήμες σχέσης με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Στο ίδιο mood και η Βάνια που ήταν ντυμένη ανάλογα και βγήκε να αντικρούσει το στόρι της Ιωάννας Μαλέσκου που πήγε για περπάτημα στη Μονεμβασιά, λέγοντας ότι θα πάει με τα πόδια στην Πάτρα.

Το Survivor επιστρέφει και ο Νίκος τρόμαξε! «Γιατί από τώρα; Προχτές δεν ήμασταν στο Γαλάτσι που πανηγύριζε ο Κατσούλης; Και πόσο θα κρατήσει αυτό; Θα κάνουμε και Χριστούγεννα στην καλύβα!» είπε ο παρουσιαστής και αφιέρωσε τραγούδι στον Ατζούν Ιλιτζαλί, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο του ότι το ριάλιτι επιστρέφει πριν από τη νέα χρονιά.

Bέβαια όπως είπε δεν θα έχει τη διάρκεια του J2US!

Και φυσικά ο Νίκος δεν μπορούσε να μην ασχοληθεί με το ντεκολτέ του Νίκου Κοκλώνη στο J2US και μάλιστα με ιδιαίτερο τραγούδι!

Exit mobile version