“Καλό Μεσημεράκι”: Τα Oscars, η συνεργασία Σπυροπούλου-Κοκλώνη και η Βάνια που έγινε τάρανδος!
Νέα

“Καλό Μεσημεράκι”: Τα Oscars, η συνεργασία Σπυροπούλου-Κοκλώνη και η Βάνια που έγινε τάρανδος!

“Καλό Μεσημεράκι”: Τα Oscars, η συνεργασία Σπυροπούλου-Κοκλώνη και η Βάνια που έγινε τάρανδος!

Καλή εβδομάδα από τον Νίκο Μουτσινά

Δυναμικά ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Νίκο Μουτσινά που είπε στους τηλεθεατές “Καλό Μεσημεράκι” με πολλά τραγούδια και χαρά.

Φυσικά, πρώτο θέμα της βραδιάς ήταν τα βραβεία Oscars. Πρώτα σχολίασε τα ρούχα των κυριών, ενώ τόνισε ότι ο Keanu Reeves θα μπορούσε να είναι Έλληνας αφού πήγε με τη μαμά του.

“Κι εγώ είμαι vegan αλλά Oscar δεν έχω δει ακόμα”, είπε για τις διατροφικές του επιλογές που είναι ίδιες με τον Joaquin Phoenix.

Ακολούθησε η βραδιά Oscars του My Style Rocks Gala με τον Νίκο να σχολιάζει τη Γεωργία, την Ευρυδίκη, τη Δήμητρα, τη Μαρία και τα υπόλοιπα κορίτσια.

Το τραγουδάκι “Πήγαν Gala” που ακολούθησε ήταν αφιερωμένο στα κορίτσια, την επιτροπή και την οικοδέσποινα του παιχνιδιού μόδας.

Ακολούθησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που -κατά πάσα πιθανότητα- έκλεισε για να είναι στο Just the two of us με οικοδεσπότη τον Νίκου Κοκλώνη, αφού ανέβασαν σχετικά stories.

Μία εμφάνιση-φωτιά της Ιωάννας Τούνη με τα εσώρουχα ανέβασε τη θερμοκρασία στο πλατό και ο Νίκος ακολούθησε το παράδειγμά της.

https://streamable.com/fhvmp

O καιρός της Βάνιας

“Αυτή είναι η ιστορία για την Ιωάννα Τούνη που ο Χρηστάκης την αφήνει μόνη της”, είπε ο Νίκος για να βάλει στο κλίμα το κοινό για το τραγούδι που θα ακολουθήσει.

“Κι όταν εργάζεσαι ούτε φαντάζεσαι τι κάνει μόνη της αυτή και ο γκιώνης της”, ερμήνευσε.

Στη συνέχεια βγήκε η Βάνια για να μας πει τον καιρό τον χθεσινό.

Σύντομα, η κουβέντα κατέληξε στον φίλο της τον Μπάμπη -που γιορτάζει σήμερα- και την είχε κάνει τάρανδο στον Ελαφότοπο Ιωαννίνας.

Έτσι ο Νίκος του αφιέρωσε το τραγούδι “Απιστία”.

https://streamable.com/3hvnw