«Καλό μεσημεράκι»: Τα τηλεκλαρίνα στο Βελεστίνο και η Black Friday του J2US
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Τα τηλεκλαρίνα στο Βελεστίνο και η Black Friday του J2US

«Καλό μεσημεράκι»: Τα τηλεκλαρίνα στο Βελεστίνο και η Black Friday του J2US

Το stand up του Νίκου Μουτσινά τα είχε όλα

Στο επίκεντρο του stand up του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο κορονοϊός.

«Κάθε μέρα που περνάει συνειδητοποιώ ότι ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε με την είδηση για τα τηλεκλαρίνα και το live streaming πανηγύρι που ετοιμάζεται στο Βελεστίνο.

Πλάνα από τα κρυφά πάρτι που διοργανώνονται σε βίλες στην Αράχωβα είχαν την τιμητική τους, ενώ ακολούθησε ο σχολιασμός των δηλώσεων του Στέλιου Πέτσα αλλά και της Ματίνας Παγώνη για το lockdown και την άρση των μέτρων.

«Το ρεβεγιόν πάει θα μείνουμε στο 2020 για πάντα», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς προειδοποιώντας ότι θα βγει γυμνός στους δρόμους να χοροπηδάει πάνω στα αυτοκίνητα, όπως έκανε ένας άντρας στην περιοχή του Ζωγράφου.

Η Βάνια εμφανίστηκε στο πλατό για το breaking news της ημέρας. Τα παράπονά της ήταν έντονα για τη μεταγραφή της Αντελίνας Βαρθακούρη στον ΣΚΑΪ.

Αμέσως μετά ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το J2US της Παρασκευής και τα δώρα που δόθηκαν. «Black Friday στο J2US», είπε ο παρουσιαστής και εξέφρασε τα παράπονά του για την αποχώρηση της Παρθένας Χοροζίδου και του Χρήστου Μενιδιάτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα στο πλατό της εκπομπής ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου μαζί με την τετράποδη Balloo.

Δείτε το βίντεο: