«Καλό μεσημεράκι»: Το αλά Μεσαίωνα σποτ, τα casting για το Sugar Gionis και η Bachelorette Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Το αλά Μεσαίωνα σποτ, τα casting για το Sugar Gionis και η Bachelorette Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Καλό μεσημεράκι»: Το αλά Μεσαίωνα σποτ, τα casting για το Sugar Gionis και η Bachelorette Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι είπε στο Stand Up του;

Με τραγούδι για το τέλος των self tests στους εμβολιασμένους για τον κορονοΪό και το μήνυμα του Νίκου Μουτσινά για τους μαθητές και τις πανελλήνιες ξεκίνησε το Stand Up του παρουσιαστή στο «Καλό μεσημεράκι».

«Καλή επιτυχία για τις πανελλήνιες», ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά που κλήθηκαν να πάνε σήμερα στα σχολεία με μάσκες και το απαραίτητο self test.

Όσο για τους υπόλοιπους πολίτες; «Τα καλά νέα είναι πως από 1η Ιουλίου όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο δεν θα χρησιμοποιούν πια το μαρκούτσι του self test. Να τα προνόμια. Η κανονικότητα έρχεται αν κάνεις το εμβόλιο. Αν όχι αργείς», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και σχολίασε: «Δεν είναι όπως και στο Πακιστάν που αν δεν εμβολιαστείς σου μπλοκάρουν το κινητό. Όχι εδώ έχουμε καλύτερα projects».

Τα χαρμόσυνα δεν σταματούν εδώ, καθώς στην Kίνα βρήκαν 24 άγνωστους κορονοϊούς σε νυχτερίδες. «Έχω χαρεί με την εξέλιξη. Βάλε 1,5 χρόνο lockdown στον καθένα, θα μείνουμε μέσα για τα επόμενα 36 χρόνια μας βλέπω», σχολίασε όλο νόημα ο Νίκος Μουτσινάς.

Σε άλλα νέα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήγε τελικό. «Μπράβο στον Στέφανο. Έπαιξε δυνατά. Ήταν πολύ καλός και έχασε από το μεγαθήριο. Και πάλι έγραψε ιστορία. Έκατσε και ένα δυσάρεστο strike από αυτό. Μόλις έχασε ακυρώθηκε η ανοικοδόμηση του Harrods στην Ερμού. Δεν πειράζει, δεν θα το χτίσουν τώρα», είπε και συμπλήρωσε: «Ο πρωθυπουργός είπε “Μπράβο” στον Στέφανο και στη Μαρία Σάκκαρη. Τη στηρίζει την κοπέλα. Αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι νύφη του».

Σειρά είχε το… «εξαιρετικό σποτ για το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας» και τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά που ήταν τα εξής: «Εξαιρετικό το βρήκα. Πολύ ωραίο. Με την ενοχή του, με τις εμετικές απόψεις… Big Brother τύπου. Για Μεσαίωνα αυτό θα έσκιζε. Δόξα τω Θεώ όλοι βγήκαν και απέσυραν τη συμμετοχή τους. Με πρώτη την Καίτη Γαρμπή. ¨Όταν λέμε όλοι εννοούμε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την ΕΡΤ μέχρι της Ελεονώρα Μελέτη και την Πέγκυ Ζήνα. Μπαμ μπαμ μέσα σε λίγες ώρες. Είναι μια νίκη κι αυτό.

Τώρα σοβαρά δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να δει το σποτ και να πει μήπως αυτό προσβάλει τις γυναίκες; Ούτε ένας; Το είδαν και είπαν να το βγάλουμε; Ή μήπως το συνέδριο στηρίζει αυτό που λέει; Δεν νομίζω. Κατά λάθος θα το φόρτωσαν όλο στη γυναίκα. Άλλο θα εννοούσαν. Αποκλείεται να οργανώνεται συνέδριο εν έτη 2021 για να πουν  σε κάποιον τι πρέπει να κάνει με το σώμα τους;».

Ακολούθησε η είδηση που όλοι περιμέναμε: «Ξεκίνησαν τα casting του sugar gionis. Πέρσι λόγω covid αναβλήθηκε. Πρόπερσι είχε γίνει. 700% η αύξηση της συμμετοχής φέτος. Πολύς ο κόσμος που θέλει να δουλέψει στο καλό μεσημεράκι. 7000 αιτήσεις σε μια εβδομάδα. Μπράβο στη χώρα που είμαστε… δουλευταράδες».

Breaking news με τη Βάνια για την εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στο «θέατρο Άλσος» και το video με το «φταίει ο έρωτας» της Άντζελας Δημητρίου και η πράσινη καρδούλα για τον… Χεζόνια.

Η Afrodisiac Ελευθερία Ελευθερίου συναντήθηκε με την οικογένεια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη –πρώην πεθεράς Σάκη και κανείς δεν έμαθε τι είχαν να πουν. Αλλά και ο Αλέξης Παππάς είναι πια μόνος.

«Είμαι να σκάσω. Πρώτα ο Snik, μετά ο Βασιλάκος και τώρα ο Παππάς. Πόσους Bachelor να αντέξει το έθνος», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συνέχισε με Survivor… «Είμαι ο μόνος που μου θυμίζει “Οικογενειακές Ιστορίες” ή τα διλήμματα της KatKen;», ενώ ασχολίαστες δεν πέρασαν και οι προσευχές του Σάκη με τη Μαριαλένα.

Νέο breaking news και ολοκληρώνεται το Pop Up με την Ηλιάνα να σκέφτεται να κάνει εκπομπή μόδας και τη Βάνια να ετοιμάζεται για ταξιδιωτική εκπομπή με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Την Ηλιάνα θα την έβλεπα και για Βachelorette», είπε ο Νίκος και αναφέρθηκε στη «ζωάρα» Μπάρτζη – Καφετζή και Βέλλη και στην αποχώρηση της Καρολίνας. .

https://streamable.com/3ulap9