«Καλό μεσημεράκι»: Το αλά Survivor νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και οι εξωγήινοι που έρχονται μετά τον κορονοϊό
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Το αλά Survivor νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και οι εξωγήινοι που έρχονται μετά τον κορονοϊό

«Καλό μεσημεράκι»: Το αλά Survivor νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και οι εξωγήινοι που έρχονται μετά τον κορονοϊό

Τι είπε στο Stand Up του o Nίκος Μουτσινάς;

Με τραγούδι αφιερωμένο στην κατάργηση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους ξεκίνησε ο Νίκος Μουτσινάς τη σημερινή εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

«Οι λοιμωξιολόγοι συνεδριάζουν και μάλλον από αύριο δεν θα φοράμε μάσκες στους εξωτερικούς χώρους. Φαντάζομαι λόγω αφρικανικού καύσωνα. Έπρεπε να έρθει αυτή η αποπληξία για να μπορέσουμε να ανασάνουμε έξω. Άντε τώρα να συνηθίσεις ξανά το οξυγόνο», σχολίασε χιουμοριστικά.

Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με εκείνους που αποφάσισαν να «πετάξουν» τη μάσκα νωρίτερα όπως  η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Βαλέρια Χοψονίδου που «πλατσούρισαν» στη Μύκονο», αλλά και ο Γιώργος Καράβας που ξάπλωσε μέσα σε μία μπανιέρα.

Η επόμενη είδηση είναι η άφιξη των εξωγήινων.

«Έρχονται εξωγήινοι. Μας βλέπω πάλι καραντίνα να γλιτώσουμε από τον εξωγήινο, εκτός και αν βγάλουν κάποιο εμβόλιο.  “Προαιρετικό” πάντα, απλά αν δεν το κάνεις, θα σε τρώει ο εξωγήινος»

Δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί και με τον πρώην παίκτη του Big Brother, Νικόλα Παπαπαύλου, που συζητά με την εταιρεία Sugar Gionis για να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία. Τόνισε όμως πως: «Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη μόνο μην πάρουν και όλα τα άλλα γίνονται».

Όσον αφορά τον Νικόλα Παπαπαύλου, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε πως: «Τι να κάνει και το παιδί βρε παιδιά; Μπορεί και να έχει ανάγκη τα χρήματα. Τι να κάνει; Να πάει να δουλέψει σερβιτόρος σαν την Παρασκευή από το GNTM;»

«Εμείς δεν τα έχουμε κάνει ποτέ αυτά σαν κανάλι», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας την parody έκδοση του ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα».

«Και οι Σάκης-Μαριαλένα εκπομπή; Δεν θα χωράμε. Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα τους βοηθήσουν όλους».

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Σάκης και η Μαριαλένα θα κάνουν κάποιο Σου-Κου magazino με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Λιβάνη. Θα δίνουν «πάσα» στην Ανθή Σαλαγκούδη που με τη σειρά της θα παραδίδει τη «σκυτάλη» στην ταξιδιωτική εκπομπή Ηappy travel με τους Μπάρτζη,Βέλλη και Τζέιμς. Θα ακολουθεί η fitness εκπομπή των Ηλία και Καρολίνα. Το δελτίο ειδήσεων θα το παρουσιάσει η Ελένη Χαμπέρη και το βραδινό talk show θα το αναλάβουν οι Τριαντάφυλλος- Παππάς με το My style rocks να περνά στα χέρια του Κονδυλάτου και του Ασημακόπουλου.

Ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη θα είναι οι νέοι παρουσιαστές του Dot και η Μαριάνθη Κάσδαγλη κάποιο τραγουδιστικό σόου καθώς διαθέτει και πολύ καλή φωνή. Τότε προβλήθηκε η «επική» της μουσική εμφάνιση από το πάρτι της ένωσης του Survivor με τον παρουσιαστή να σχολιάζει: «Άμα δεν το ξέραμε θα πιστεύαμε ότι είναι το House of fame-La academia.

Έτσι, αφιέρωσε στον Ατζούν Ιλιτζαλί το «Θα έχουν όλοι εκπομπή στο γυαλί» με στίχο «Όλη η καναλάρα δεν χωρά, θα το δεις».

Το τραγούδι διέκοψε η Βάνια για να μας ενημερώσει πως η Katy Perry και ο Orlando Bloom κάνουν «μπλουμ» στην Μάνη, τόπο καταγωγής του Παναγιώτη Βασιλάκου. Μάλιστα, προειδοποίησε τον Orlando να προσέχει τον πρώτο Έλληνα Bachelor να μην του «φάει» την Katy.

Δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα και τα χθεσινά ενσταντανέ ανάμεσα σε Σάκη-Μαριαλένα.

«Εδώ μιλάμε για ρομαντισμό, όχι αστεία. Ποιος «Τιτανικός»; Ποιο Notebook;», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ποια θα ήταν πιο κατάλληλη στιγμή για μία ερωτική εξομολόγηση; Μήπως κάπου που θα είναι οι δυο τους ήσυχα σε μία ερημική παραλία; Όχι βέβαια…», συμπλήρωσε.

https://streamable.com/f0hlt5