«Καλό μεσημεράκι»: Το ατύχημα της Αλεξανδράκη, η εισβολή του Κοκλώνη και η έκπληξη της Αντελίνας
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Το ατύχημα της Αλεξανδράκη, η εισβολή του Κοκλώνη και η έκπληξη της Αντελίνας

«Καλό μεσημεράκι»: Το ατύχημα της Αλεξανδράκη, η εισβολή του Κοκλώνη και η έκπληξη της Αντελίνας

Όσα είδαμε στο τελευταίο stand up της χρονιάς

Το stand up comedy του Νίκου Μουτσινά διέφερε από όλα τα προηγούμενα καθώς κατά τη διάρκεια οι εκπλήξεις ήταν πολλές.

Ξεκίνησε με τα ζευγάρια που απασχόλησαν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, την Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά και τον Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μια λέξη που χαρακτήρισε τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά ήταν “ο γκιώνης”, η οποία προήλθε από την ατάκα της Μαρίας του GNTM. Η Μαρία έκανε την εμφάνισή της, “χαρίζοντας” στον Νίκο μια ακόμα φράση για την επόμενη σεζόν.

Οι στιγμές του My Style Rocks δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το αφιερωματικό Stand Up. Η μεγαλύτερη απορία του Νίκου λύθηκε στη σημερινή εκπομπή. Είχε τελικά στιλίστα η Κιάρα; Η όμορφη παίκτρια εμφανίστηκε στο πλατό απαντώντας του “Όλα τα ρούχα δικά μου είναι. Ήρθα να σου πω ότι ήρθα μέχρι εδώ για να πάρω τον δικό σου στιλίστα”.

Τη φιλία της Ιωάννας Τούνη με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, που χάρισε πολλές στιγμές γέλιου στην εκπομπή, αναπόλησε ο παρουσιαστής, όταν ξαφνικά τις είδε μπροστά του.

Οι δυο τους με ίδιο look μπήκαν και χόρεψαν με τον Νίκο. Η ξανθιά, πλέον, Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε και ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της εισόδου της καθώς έσπασε το νύχι της και το έψαχναν στον αέρα της εκπομπής.

Το Just The 2 Of Us, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” πολλές φορές. Ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης μαζί με τη Χριστίνα Παππά έκαναν τη δική τους έφοδο στο πλατό τραγουδώντας το Μαγκάβα τουτ.

Ο Νίκος Κοκλώνης προκάλεσε μάλιστα τον Νίκο Μουτσινά να τραγουδήσουν μαζί ένα κομμάτι, κάτι που πραγματοποιήθηκε εκείνη τη στιγμή.

H Αντελίνα Βαρθακούρη χτύπησε το κουδούνι και μπήκε στο πλατό καλώντας τον Νίκο Μουτσινά να της απαντήσει σε μια ερώτηση προκειμένου να κερδίσει το δώρο που του έφερε.

Αφού τραγούδησε, μάλιστα, ακούστηκε η φωνή του Χάρη Βαρθακούρη που τους καλησπέριζε από Κύπρο.

Ο Νίκος τελείωσε το stand up του κάνοντας μια αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη και αφιερώνοντας της ένα τραγούδι.

Ωστόσο η “βασίλισσα” δεν ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που πήγαν να του κάνουν έκπληξη, παρόλο που ο ίδιος θα το ήθελε ιδιαίτερα.