«Καλό μεσημεράκι»: Το Celebrity Jail του Γαβαλά, η «μουρμούρα» της Γερμανού και το «πουλί hihi»
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Το Celebrity Jail του Γαβαλά, η «μουρμούρα» της Γερμανού και το «πουλί hihi»

«Καλό μεσημεράκι»: Το Celebrity Jail του Γαβαλά, η «μουρμούρα» της Γερμανού και το «πουλί hihi»

Δείτε το stand up του παρουσιαστή

Με τις ευχές στον floor manager Στέλιο, αλλά και μια αναφορά στην παράταση του lockdown που ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ξεκίνησε το stand up του στο «Καλό μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς.

«Υπάρχει ελπίδα, χαρά, άρση του lockdown στις… άλλες χώρες. Φεύγει σταδιακά η καραντίνα από τη Γαλλία. Πέντε μέρες ανοιχτά για τα Χριστούγεννα είπε ο Τζόνσον και σε εμάς για να κάνουμε τη διαφορά, πήρε παράταση ως τις 7 Δεκεμβρίου το lockdown. Βάλε άλλη μια εβδομάδα κυρ Στέφανε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς και ζήτησε στον κόσμο να μην πετάξει τα κινητά γιατί θα συνεχίσουν τα μηνύματα για την κυκλοφορία έξω.

Και συνέχισε: «Κάτι μηνύματα ως τον Μάρτη, κάτι εμβόλια. Οι γιορτές μακριά, τα ρεβεγιόν θολά. Το Πάσχα δεν το βλέπω… Θα ζήσουν πολλά αρνιά φέτος», ανέφερε και αφιέρωσε ένα τραγούδι στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σειρά πήρε ο σχολιασμός για τα κορονο – παρτι και η αναφορά στη γιορτή στο Πήλιο, όπου  4.200 ευρώ πρόστιμο – δώρο. Την ίδια στιγμή, βέβαια, στη Νέα Υόρκη μαζεύονται και κάνουν swing party. «Αυτό θα είναι το δώρο μου για ‘σενα Στέλιο», είπε ο παρουσιαστής και ανέφερε: «Η ανταλλαγή συντρόφων μας έχει λείψει με τον covid»

Έπειτα, έγινε και μια αναφορά σε δημοσίευμα τούρκικης εφημερίδας που αναφέρει πως το γιατρικό στον κορονοϊό είναι τα… φύλλα ελιάς.

Διακοπή με breaking news από τη Βάνια με αφορμή τον στολισμό- υπερπαραγωγή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τα Χριστούγεννα. «Εντάξει ωραία είναι, αλλά σαν κι εμένα δεν είναι», είπε χαρακτηριστικά η Βάνια, με τον Νίκο να αναφέρει: «Να πω ένα μπράβο στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου».

Εδώ, μάλιστα, άκουσε και το παράπονο – μπηχτή της Βάνιας: «Σε αυτήν δεν έστειλες δέντρο Νίκο; Εγώ συγχωρώ, αλλά δεν ξεχνώ», είπε και αποσύρθηκε. Με τον Νίκο Μουτσινά να συνεχίζει: «Η Αλεξάνδρα χώρισε και στάνιαρε».

Ακολούθησε η αναφορά στη Ναταλία Γερμανού και την εμφάνισή της στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». «Η Ναταλία μουρμούρισε, ήταν εξαιρετική και μπράβο της. Τα έχει ξανακάνει η Ναταλία. Χάρηκα αλλά στεναχωρήθηκα και λίγο. Η Βάνια έρχεται και κλαίει κάθε μέρα. Δεν τη θέλουν στη “Μουρμούρα”, να παίξει στην “Αγγελική” ή να κάνει το μελίσσι στις “Άγριες Μέλισσες”».

https://streamable.com/ymj5ng

Ωστόσο, μια είδηση έκανε τον Νίκο Μουτσινά να ανησυχεί. Ο λόγος; Η πρόταση του Λάκη Γαβαλά στη Φαίη Σκορδά για να κάνει το «ΟΛΑ» στον ANT1. «Τον κάλεσε η Φαίη στην εκπομπή και πρότεινε άλλη εκπομπή σε άλλο κανάλι. Εγώ κρούω τον κώδωνα του κινδύνου στο κανάλι. Θα μας φύγει το fashion icon και θα τρέχουμε, Μην τον ξαναφήσετε να πάει πουθενά καλεσμένος».

Και συνέχισε: «Μια συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου να πάει θα κλείσει για το J2US. Και μην σου πω ότι θα έχει και δική του εκπομπή το Celebrity Jail».

Έπειτα, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στη σέξι Νικολέτα Ράλλη που είπε ότι «η αγαπημένη της παρουσιάστρια είναι η ίδια».

Νέο breaking news από τη Βάνια για το «πουλί hihi», το πουλί από τη Νέα Ζηλανδία με τα μεγαλύτερα γεννητικά όργανα.

Τέλος, από το stand up του Νίκου δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στο The Bachelor. «Ακούστηκαν οι προσευχές μου. Τρεις φορές την εβδομάδα μπας και τελειώσει», είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/rhmcry