«Καλό μεσημεράκι»: Το top 10 αναζητήσεων στη google και η παρεξήγηση με τον Alpha
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Το top 10 αναζητήσεων στη google και η παρεξήγηση με τον Alpha

«Καλό μεσημεράκι»: Το top 10 αναζητήσεων στη google και η παρεξήγηση με τον Alpha

Αποκάλυψε ότι πλέον μπορεί να μιλάει για το The Bachelor

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε το stand up του στο «Καλό μεσημεράκι» σατιρίζοντας την επικαιρότητα.

«Επιτέλους τελειώνει το 2020. Έρχονται τα καλύτερα ή τα απολύτως χειρότερα να τελειώνουμε», δήλωσε στην έναρξη και συνέχισε παρουσιάζοντας το Top 10 των αναζητήσεων στη Google.

Στις διασημότητες έχουμε πρώτο τον Σωτήρη Τσιόδρα, που σύμφωνα με τον Νίκο Μουτσινά είναι «η συνήθεια που έγινε λατρεία». Δεύτερος ακολουθεί ο Νίκος Χαρδαλιάς, τρίτος ο Ντόναλντ Τραμπ, τέταρτη η Ιωάννα Τούνη και πέμπτος ο Τζο Μπάιντεν.

Αμέσως μετά ακολουθούν στις αναζητήσει οι ερωτήσεις σχετικά με το «πότε θα ανοίξουν τα σχολεία», «πότε θα ανοίξουν τα καταστήματα» και σε ένα γενικότερο «πότε ανοίγουν τα πάντα».

Στα τηλεοπτικά προγράμματα πρώτο είναι το Big Brother, ακολουθούν οι «Άγριες Μέλισσες», η «Αγγελική», «Το Καφέ της Χαράς» και το The Bachelor.

Στο άκουσμα του reality του Alpha έμειναν όλοι άφωνοι καθώς του είχαν απαγορεύσει να μιλάει για το The Bachelor. Ο ίδιος ωστόσο ξεκαθάρισε: «Είχαμε ένα θέμα τις προηγούμενες μέρες με το κανάλι. Σώσατε μια οικογένεια. Λύθηκε το θέμα. Μπορώ να μιλάω ελεύθερος».

Τα ουρλιαχτά της Άννας Μαρίας όταν ο Πυργίδης κατέβασε το παντελόνι του στο Big Brother καθώς και η επιστροφή της Ραΐσας στο επεισόδιο σχολιάστηκαν από τον παρουσιαστή.

Στα Breaking News της ημέρας πρωταγωνίστησε ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα και ο Νίκος Μουτσινάς εξέφρασε δημόσια τη χαρά του και έστειλε τις ευχές του.

Δείτε τα βίντεο: