«Καλό μεσημεράκι»: Το τραγούδι Μουτσινά σε Καινούργιου για το unfollow του Λιβάνη στον Κατσούλη και το «Τριαντάιβορ»
Νέα

«Καλό μεσημεράκι»: Το τραγούδι Μουτσινά σε Καινούργιου για το unfollow του Λιβάνη στον Κατσούλη και το «Τριαντάιβορ»

«Καλό μεσημεράκι»: Το τραγούδι Μουτσινά σε Καινούργιου για το unfollow του Λιβάνη στον Κατσούλη και το «Τριαντάιβορ»

Τι σχολίασε σήμερα στην εκπομπή

Με την αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, αλλά και τα κρούσματα του κορονοϊού που έχουν εκτοξευθεί ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς.

Στο πλατό βρέθηκε η Βάνια που τον «πάγωσε» μάλιστα ακόμη παραπάνω με το ανέκδοτό της για το Survivor και την ερώτηση «Ποιο είναι το ερπετό που ζει στον Άγιο Δομίνικο», ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη και η λιτή και απέριττη… χρυσή εμφάνισή της.

https://streamable.com/wqlo0n

«Έχω πολύ ευχάριστα σήμερα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και αναφέρθηκε στην εγκατάσταση αντισηπτικών σε όλες τις στάσεις λεωφορείων και ότι αυτό ανήκει στο πλαίσιο του ότι «Πάμε σιγά σιγά να ανοίξουμε το Πάσχα».

Και το τραγούδι αφιέρωση στον Νίκο Χαρδαλιά δεν άργησε να έρθει. Ενώ αναρωτήθηκε: «Τι κακό είναι αυτό; Θα βγαίνουμε έξω χωρίς SMS;»

Σειρά πήραν οι Παυλάκης και Δερμιτζάκης που «τσακώνονται» για τον κορονοϊό: «Το έκαψες του είπε ο Παυλάκης. Εσείς το καίτε απαντά ο Δερμιτζάκης. Το έχετε κάψει γενικά θα πω εγώ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Παρέμβαση Βάνιας για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που βγήκε βόλτα με τον σκύλο του και παρέμβασή της για να αποτελέσει εκείνη η γυναικεία αγκαλιά για τον τετράποδο φίλο του.

Στο House Of Fame, οι σπουδαστές μαθαίνουν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς ενθουσιάζεται με τον αγνώριστο Τραντάφυλλο σε νεαρή ηλικία. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, αυτή η εικόνα ή ότι σήμερα τσακώνεται για έναν απόπατο στον Άγιο Δομίνικο;»

Ώρα για Survivor με… Σάκη και ξερό ψωμί! «Σάκη Ρουβά εννοώ, γιατί έχει και τον άλλον Σάκη», είπε ο Νίκος.

Σε άλλα θέματα, ο Τριαντάφυλλος συνεχίζει την «κακή κωμωδία» και ο Αλέξης Παπάς … «το κακό σκέτο». Ενώ, οι συγκάτοικοι στην παραλία πια Αλέξης και Τριαντάφυλλος τα έλεγαν σαν καλοί φίλοι.

Breaking News από τη Βάνια για το Survivor με αφορμή το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε» το unfollow του Γιώργου Λιβάνη στον πρώην σύντροφο της Μαριαλένας, Σάκη Κατσούλη. Και το «θρίλερ» των follow και unfollow της τριάδας «έκαψε» τον Νίκο Μουτσινά.

Εκείνος όμως, αφιέρωσε τραγούδι στην Κατερίνα Καινούργιου για τα unfollow Κατσούλη – Λιβάνη.

Και μετονομασία του Survivor σε «Τριαντάιβορ».

Όσο για τις υποψήφιες προς αποχώρηση στο Survivor που βρέθηκαν στον τάκο με τον Τριαντάφυλλο, ο Νίκος αποφάσισε να τραγουδήσει στην «αφηρημένη» Ελένη Χαμπέρη.

https://streamable.com/g0es3j