Ο Αντώνης Κανάκης στο Znews: “Αυτή η τηλεόραση δεν μου αρέσει καθόλου”
Νέα

Ο Αντώνης Κανάκης στο Znews: “Αυτή η τηλεόραση δεν μου αρέσει καθόλου”

Ο Αντώνης Κανάκης στο Znews: “Αυτή η τηλεόραση δεν μου αρέσει καθόλου”

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αναφορικά με τα τηλεοπτικά σχέδια του Αντώνη Κανάκη, δεδομένης της αποχώρησής του από τον ΑΝΤ1, έπειτα από 21 χρόνια. “Ό, τι ακούς και διαβάζεις αυτό τον καιρό, είναι στη σφαίρα της φαντασίας και στο μυαλό του καθενός» δηλώνει στο Znews ο Αντώνης Κανάκης και προσθέτει: «Δεν πάω πουθενά, δεν έχω κλείσει με κανέναν».

Για την ώρα ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής ασχολείται με την οικογένειά του. “Με βρίσκεις στη Θεσσαλονίκη, να παίζω με την κόρη μου. Με έχει ξετρελάνει” αναφέρει για την μοναχοκόρη του που σε λίγο καιρό κλείνει τα δύο της χρόνια.

Όσο για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια; Αυτό που έχει να πει ο ίδιος είναι: “Ακούσω, συζητώ, αλλά κυρίως σκέφτομαι, καθώς αυτή η τηλεόραση δεν μου αρέσει  καθόλου”. Ο παρουσιαστής του “Ράδιο Αρβύλα” εξηγεί πως δεν υπάρχει τίποτε το οριστικό. “Πραγματικά δεν έχω καμιά οριστική απάντηση και νομίζω θα αργήσω να έχω. Δεν έχω κλείσει πουθενά και με κανέναν” ξεκαθαρίζει ο Αντώνης Κανάκης.

Η αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

Θυμίζουμε πως στις 25 Οκτωβρίου και με γραπτή του ανακοίνωση, ο Αντώνης Κανάκης γνωστοποιούσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1. «Βρίσκομαι σήμερα στην καθόλου ευχάριστη θέση να ενημερώσω για την απόφασή μου να αποχωρήσω από τον ΑΝΤ1 ύστερα από είκοσι ένα (21) χρόνια» ανέφερε ο ίδιος στην επιστολή του. Σε αυτή, ο παρουσιαστής σημείωσε πως ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση ήταν διαρροές, αναφορικά με την επιρροή του στον προγραμματισμό του καναλιού.

«Καλλιεργήθηκε στο τηλεοπτικό παρασκήνιο μία παράδοξη φήμη, βάσει της οποίας μου χρεώθηκαν αποφάσεις που προφανώς και δεν θα μπορούσαν να ήταν δικές μου» σημειώνει εκείνος χαρακτηριστικά. Ο Αντώνης Κανάκης σημείωνε τότε, πως από τον ΑΝΤ1 δεν έγινε προσπάθεια να διαψευστεί η παραπάνω φήμη. Αμέσως μετά, ο τηλεοπτικός σταθμός επιβεβαίωνε τη λήξη της συνεργασίας, τονίζοντας πως αυτή δεν επηρεάζει τις άριστες σχέσεις της διοίκησης με τον παρουσιαστή.