Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Υποκλίνομαι στα θύματα του #metoo που μίλησαν»
Νέα

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Υποκλίνομαι στα θύματα του #metoo που μίλησαν»

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Υποκλίνομαι στα θύματα του #metoo που μίλησαν»

Η ηθοποιός σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Ένα εικοσιτετράωρο πριν από την πρεμιέρα της νέας σειρά της ΕΡΤ, «Αγάπη παράνομη», η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, για τους ηθοποιούς της γενιάς της, αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές του χώρου.

Η συζήτηση με την ηθοποιό κυμάνθηκε σε πολλά επίπεδα, όμως αυτό που ξεχώρισε, ήταν η απάντησή της όταν το θέμα έφτασε στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής.

«Μου φαίνεται αδιανόητο άνθρωποι της τέχνης να έχουν συμπεριφορές σαν αυτές του #metoo», ανέφερε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Υποκλίνομαι στα θύματα του #metoo που μίλησαν. Είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας (ή άντρα) να λέει και να διεκδικεί αυτά που θέλει.

Να λέει “όχι” και να είναι “όχι”».

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για τον χρόνο που περνάει

Η ηθοποιός διανύει το 63ο έτος της ηλικίας της, όμως παραμένει μία πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα.

Παρ’ όλα αυτά η Καρυφυλλιά δεν φοβάται τον χρόνο.

«Εγώ βλέπω στον καθρέφτη μου τη φθορά. Αλλά εντάξει δεν έχει σημασία.

Προσπαθώ να το φιλοσοφήσω, να αποδεχτώ ότι αυτό είμαστε, αυτή είναι η ανθρώπινη φύση, και όλων των όντων.

Ήρθαμε εδώ, γεννηθήκαμε, περάσαμε, χαρήκαμε την παιδική μας ηλικία, τη νιότη μας. Δεν είναι εύκολο να το αποδεχτείς, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο. Πρέπει ο καθένας να αποδεχτεί τη μοίρα του, και απλά όσο είναι ακόμη ζωντανός, να μην πεθαίνει, να μην παραιτείται», ανέφερε η ηθοποιός.