Κατερίνα Δαλάκα: «Θερίζει κεφάλια» με τις αποκαλύψεις της για το Survivor – «Το έστησε ο Μπάρτζης, είναι για Χόλιγουντ» – «Όλα μια πλεκτάνη»
Νέα

Κατερίνα Δαλάκα: «Θερίζει κεφάλια» με τις αποκαλύψεις της για το Survivor – «Το έστησε ο Μπάρτζης, είναι για Χόλιγουντ» – «Όλα μια πλεκτάνη»

Κατερίνα Δαλάκα: «Θερίζει κεφάλια» με τις αποκαλύψεις της για το Survivor – «Το έστησε ο Μπάρτζης, είναι για Χόλιγουντ» – «Όλα μια πλεκτάνη»

Έφτασε η στιγμή της αλήθειας...

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στο Survivor All Star αλλά κλήθηκε άρον άρον να αποχωρήσει ύστερα από το «σκάνδαλο» με τα τηλέφωνα μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η αποκάλυψη Ατζούν Ιλιτζαλί ότι δεν βρέθηκαν επικοινωνίες στο κινητό που είχαν, μπορεί να δικαίωσε τα δύο κορίτσια, ωστόσο, δεν εξάλειψε και την απογοήτευσή τους για όσα συνέβησαν.

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξένησε την Κατερίνα στο «Καλό μεσημεράκι» με την πρώην survivor να μιλά για ανοιχτά και χωρίς… αναισθητικό!

«Στην αρχή δεν ήθελα να πάω, τελευταία μέρα πριν πετάξουμε υπέγραψα. Τελικά δεν έπρεπε να πάω».

«Δεν ήταν έτσι όπως το υπολόγιζα. Πήγα με αγωνιστικά κριτήρια, δυνατό ανταγωνισμό – όχι στο ριάλιτι όπως έγινε, εκεί δεν είμαι καλή. Μπήκα σαν μονάδα να αγωνιστώ και αυτό με ενδιέφερε».

Για την αποβολή της από το παιχνίδι τόνισε ότι ήταν όλα μία μεγάλη σκευωρία εις βάρος της.

«Μου αρέσει όταν κάνω κάτι να αναλαμβάνω την ευθύνη, έκανα παράβαση. Έφαγα απλά δεν ήμουν η μόνη που έχω φάει για να αποκλειστώ. Θα ήταν δίκαιο, αν ήταν αυστηροί οι κανόνες και δεν είχε φάει κανείς».

«Δεν ήρθα να απολογηθώ ήρθα να δώσω την αλήθεια σε όσους πλήρωσαν από την τσέπη τους και μου άλλαξαν τη ζωή. Ευχαριστώ τον Ατζούν Ιλιτζαλί, γιατί είναι δίκαιος άνθρωπος. Δεν θα ερχόμουν στην εκπομπή αλλά από τη στιγμή που με πρόλαβε… Ήταν κακό το τέλος για εμένα και προσβλητικό».

«Ο Μπάρτζης επειδή ήθελε να πάρει εκδίκηση, έστησε όλη αυτή την ιστορία. Αν βλέπουν το Survivor στο εξωτερικό πρέπει να πάει στο Χόλιγουντ με την ερμηνεία με το τρέμουλο…».

«Και οι δύο φάγαμε, ένα σάντουιτς. Έγινε αυτό με την παράβαση και κάποιοι Μπλε εκβίασαν την παραγωγή ότι αν δεν φύγουμε – και συγκεκριμένα εγώ επειδή θα έφτανα μακριά – θα φεύγανε αυτοί.

«Ο λόγος που έφαγα και έκανα την παράβαση ήταν ότι δεν άντεχα, έπαιρνα 8 χάπια τη μέρα. Όταν έφυγα από την Ελλάδα είχα Covid, μου το γύρισε στην πνευμονία, και μετά σε περικαρδίτιδα. Η γιατρός μου είπε να φύγω, εγώ ήθελα να μείνω, γιατί δεν μου αρέσει να τα παρατάω. Είναι στρατηγική των αδύναμων να διώξουν τα φαβορί.

Όταν έγινε αυτό το γεγονός ο Ατζούν ήθελε να μιλήσει με τους παίκτες αλλά μετά έγινε αυτό με τον σεισμό, πέρασε ο καιρός και μετά δεν ήθελα να μπω γιατί είχα κάνει μπάνιο στο ξενοδοχείο, είχα φάει, ήταν άδικο».

«Το αληθινό ριάλιτι είναι πίσω από τις κάμερες. Αν έδειχναν αυτά που γίνονται πίσω από τις κάμερες το Survivor θα είχε 100% τηλεθέαση» κατέληξε.