Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 σε μια ρομαντική κωμωδία γεμάτη ανατροπές!
Νέα

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 σε μια ρομαντική κωμωδία γεμάτη ανατροπές!

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 σε μια ρομαντική κωμωδία γεμάτη ανατροπές!

O γιατρός και η ασθενής θα αλλάξουν τα βράδια μας

Τις νέες σειρές μυθοπλασίας, που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες στην ΕΡΤ1, παρουσίασε η ΕΡΤ την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 σε μια διαδικτυακή συνάντηση, παρουσία συντελεστών και πρωταγωνιστών.

Οι τρεις σειρές που μπαίνουν στο πρόγραμμα είναι το «Αγάπη Παράνομη», ο «Όρκος» και το «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».

Η ιστορία της σειράς

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» είναι ο τίτλος της νέας ρομαντικής κωμωδίας, σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή-Παναγιώτη Μαντζιαφού, και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η σειρά 50 επεισοδίων κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 στις 22 Ιανουαρίου, θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα από τις 22:00 ώς τις 24:00.

Η Κατερίνα (Kατερίνα Γερονικολού) μεγάλωσε με την ιδέα ότι θα πεθάνει νέα από μια σπάνια αρρώστια, ακριβώς όπως η μητέρα της. Αυτή η ιδέα την έκανε υποχόνδρια, φοβική με τη ζωή και εμμονική με τον θάνατο.

Τώρα, στα 33 της, μαθαίνει από τον Αλέξανδρο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), διακεκριμένο νευρολόγο, ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής και ο φόβος της επιβεβαιώνεται. Όμως, αντί να καταρρεύσει, απελευθερώνεται. Αυτό για το οποίο προετοιμαζόταν μια ζωή είναι ξαφνικά μπροστά της και σκοπεύει να το αντιμετωπίσει, όχι απλά γενναία, αλλά και με απαράμιλλη ελαφρότητα.

Η Κατερίνα, που μια ζωή φοβόταν τον θάνατο, τώρα ξεπερνάει μεμιάς τις αναστολές και τους αυτοπεριορισμούς της και αρχίζει, επιτέλους, να απολαμβάνει τη ζωή. Φτιάχνει μια λίστα με όλες τις πιθανές και απίθανες εμπειρίες που θέλει να ζήσει πριν πεθάνει και μία-μία τις πραγματοποιεί…

Ξεχύνεται στη ζωή σαν ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει τους πάντες γύρω της: από την οικογένειά της και την κολλητή της Κέλλυ (Ελπίδα Νικολάου) μέχρι τον άπιστο σύντροφό της Δημήτρη (Σταύρο Σβήγκο) και τον γοητευτικό γιατρό Αλέξανδρο, αυτόν που έκανε, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, λάθος διάγνωση και πλέον προσπαθεί να μαζέψει όπως μπορεί τα ασυμμάζευτα.

Μια τρελή πορεία ξεκινάει με σπασμένα τα φρένα και προορισμό τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα. Θα τα καταφέρει;

Οι νέες σειρές θα μεταδίδονται και σε επανάληψη, προκειμένου οι τηλεθεατές να έχουν περισσότερες επιλογές ως προς την παρακολούθησή τους, ενώ, βέβαια, θα είναι διαθέσιμες και στο ERTFLIX, ώστε οι επισκέπτες της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ να μη χάνουν επεισόδιο και να έχουν τη δυνατότητα να τις απολαμβάνουν όποτε και όταν επιθυμούν.