Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό κι αν είναι ρατσιστικό και θλιβερό κυρία μου που τα γράψατε. Έχουμε γίνει όλοι κριτές των πάντων»
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό κι αν είναι ρατσιστικό και θλιβερό κυρία μου που τα γράψατε. Έχουμε γίνει όλοι κριτές των πάντων»

Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό κι αν είναι ρατσιστικό και θλιβερό κυρία μου που τα γράψατε. Έχουμε γίνει όλοι κριτές των πάντων»

Ξέσπασε η παρουσιάστρια για «ρατσιστικά» σχόλια που γράφτηκαν σε βάρος της, σε άρθρο

Με αφορμή τα υβριστικά λόγια που φέρεται να είπε ο Αλέξης Κούγιας σε τρεις γυναίκες δημοσιογράφους, έξω από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο περιθώριο της δίκης Λιγνάδη, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει σε κακόβουλα σχόλια που γράφτηκαν για την ίδια, αλλά και τις κατηγορίες σε βάρος της εκπομπής της, «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως ότι παίζεται στην εκπομπή της, σχετικά με τη δίκη Λιγνάδη, είναι αυτά που μπορούν και επιτρέπεται να αναπαραχθούν, ενώ απάντησε και στη δημοσιογράφο Ναταλί Χατζηαντωνίου, αλλά και τον άνθρωπο που έγραψε ένα άρθρο στη Lifo και μεταξύ άλλων αναφερόταν στις φωτογραφίες της στο Instagram.

«Κατηγορηθήκαμε κι εμείς ότι παίξαμε μια αναπαραγωγή… Είναι αυτά που ουσιαστικά είπαν ότι μπορούν να αναπαραχθούν. Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό από ότι οι άλλοι. Ό,τι ακούγεται στην ακροαματική διαδικασία με ανοιχτές τις πόρτες. Απάντησα κιόλας στη Lifo, σε έναν συνάδελφο που μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί νομίζω ότι έκανε μια πολύ άσχημη τοποθέτηση και για εμένα και δεν μου άρεσε, η κ. Χατζηαντωνίου. Κ. Χατζηαντωνίου με όλον το σεβασμό, σας στηρίζω και τώρα, πραγματικά αν σας είπαν αυτήν την ατάκα, τραγικό. Το ρεπορτάζ ήταν λάθος διότι εμείς πολύ απλά δεν έχουμε καμία προσωπική επαφή με την κ. Κούγια. Να σας θυμίσω τι μου είχε πει και πριν από έναν χρόνο ο κ. Κούγιας, αλλά εγώ είμαι άνθρωπος που κρατάω χαμηλούς τόνους… Μεταφέραμε απλά, χωρίς να πούμε όνομα, γιατί δεν το γνωρίζουμε, χωρίς να ξέρουμε το όνομα της γυναίκας, γιατί δεν επιτρέπεται, γιατί δεν θα το κάναμε έτσι κι αλλιώς, την κατάθεσή της, μέσα στη δικαστική αίθουσα, η οποία είναι αυτή που μπορούσαμε να αναμεταδώσουμε», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Και μάλιστα διάβασα κι εγώ κάποια ρατσιστικά σχόλια. Δεν ξέρω αν το έγραψε η ίδια ή συνάδελφος τέλος πάντων, η οποία δεν θέλω να λέγεται συνάδελφος με εμένα. Καλά κάνετε κυρία μου, είστε πολύ ανώτερη από εμένα, εννοείται. Μπήκα λέει να δω το Instagram της και την έβλεπα να φωτογραφίζεται με κάτι κοντά φορέματα. Αυτό κι αν είναι ρατσιστικό και θλιβερό κυρία μου που τα γράψατε. Φτάνουν όλα αυτά, έχουμε γίνει όλοι κριτές των πάντων. Ας κάνουμε όλοι τη δουλειά μας καλά και με αξιοπρέπεια».