Κατερίνα Καινούργιου: Αντέδρασε στις δηλώσεις Κόρομι – «Η ατάκα αυτή είναι προκλητική»
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Αντέδρασε στις δηλώσεις Κόρομι – «Η ατάκα αυτή είναι προκλητική»

Κατερίνα Καινούργιου: Αντέδρασε στις δηλώσεις Κόρομι – «Η ατάκα αυτή είναι προκλητική»

Τι είπε ο πρώην Survivor και έκανε την παρουσιάστρια να ενοχληθεί και να διαφωνήσει

Συνέντευξη με δηλώσεις ικανές να προκαλέσουν αντιδράσεις παραχώρησε ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος απάντησε στο αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στην πορεία του στον χώρο του modeling και τόνισε ότι αν «δεν δεν δώσεις δικαιώματα» δεν μπορεί να συμβεί τίποτα.

«Ξεκίνησα το modelling στα πέντε μου χρόνια. Ήμουν σε πρακτορείο κανονικά και σταμάτησα στα 15 λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων στο σχολείο. Το άρχισα ξανά στην ηλικία των 20. Πιστεύω ότι αν δεν δώσεις δικαιώματα, δεν θα υπάρξει παρενόχληση. Αν θέσεις κάποια όρια, ο άλλος το καταλαβαίνει και δεν τα ξεπερνά – εκτός αν έχεις να κάνεις με αρρωστημένες καταστάσεις» είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Survivor στο περιοδικό Hello.

Τις δηλώσεις αυτές άκουσε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διατηρεί και υποστηρίζει δυνατά μια διαφορετική άποψη και δεν μπορούσε να κρύψει την έντονη ενόχλησή της με αυτά που είπε ο «Κόρο». Η παρουσιάστρια μάλιστα, ακούγοντας από το ξεκίνημά της την τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι διαφωνεί μαζί του.

«Δεν γίνεται να μην το εννοούσε… Αυτό που θα πει ο άλλος, αυτό γράφουν. Ο Γιάννης Βίτσας είναι εξαιρετικός. Αυτό έχει πει. Για μένα αυτή η ατάκα είναι προκλητική. Γνωρίζουμε πολύ κόσμο που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και τους έχουν παρενοχλήσει. Ήταν άστοχη η δήλωση του», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση. Αν το εννοεί εντάξει, είναι άποψή του, αν δεν το εννοεί και το μετανιώνει, ας το διορθώσει».