Κατερίνα Καραβάτου για Σοφία Μπεκατώρου:  «Έκλαιγα και απ’ έξω και από μέσα μου για εκείνη…»
Νέα

Κατερίνα Καραβάτου για Σοφία Μπεκατώρου: «Έκλαιγα και απ’ έξω και από μέσα μου για εκείνη…»

Κατερίνα Καραβάτου για Σοφία Μπεκατώρου:  «Έκλαιγα και απ’ έξω και από μέσα μου για εκείνη…»

Στο πλευρό της Ολυμπιονίκη και η παρουσιάστρια

Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής της Σοφίας Μπεκατώρου δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Η μαρτυρία για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε νεαρή ηλικία από παράγοντα της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και βοήθησε και άλλες συναθλήτριές της να πάρουν το θάρρος και να μοιραστούν με τον κόσμο τους δικούς τους εφιάλτες και να αρχίσει ένας δυνατός αγώνας ενάντια στην κατάχρηση εξουσίας.

Στο πλευρό της «χρυσής» Ολυμπιονίκη έσπευσε από την αρχή πλήθος κόσμου αλλά και γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της showbiz, της πολιτικής, του αθλητισμού και όχι μόνο.

Από το βήμα της εκπομπής της η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στο σοκαριστικό και αποτρόπαιο γεγονός λέγοντας:

«Είμαστε και εμείς με την Σοφία, είναι ξεκάθαρο αυτό… Μου άρεσε πολύ που πήραν θέση όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί άμεσα. Σήμερα θα συναντηθεί και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Το παρακολούθησα το θέμα, όπως όλοι, με πάρα πολύ ενδιαφέρον και με μία αίσθηση: “Παναγία μου, να δικαιωθεί όλο αυτό” και να βγουν όσοι άνθρωποι, άνδρες ή γυναίκες, έχουν υποστεί κάτι παρόμοιο να μιλήσουν, γιατί τώρα είναι η στιγμή. Έβλεπα αυτές τις καταπληκτικές στιγμές της, να είναι στην πρώτη θέση του βάθρου, να κρατάει την Ελληνική σημαία περήφανη, να εκπροσωπεί την Ελλάδα μας και σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή που άκουγα τον εθνικό ύμνο και έλεγα: “Κοίταξε αυτό το κορίτσι, που φαινόταν χαρούμενη, τι είχε μέσα της, τι είχε περάσει για να φτάσει σε αυτό το σημείο.” Έκλαιγα και απ’ έξω και από μέσα μου».

https://streamable.com/3xrdxy