Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Μιλούν για το πόσο άλλαξε η ζωή και η εκπομπή τους με τον κορονοϊό
Νέα

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Μιλούν για το πόσο άλλαξε η ζωή και η εκπομπή τους με τον κορονοϊό

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Μιλούν για το πόσο άλλαξε η ζωή και η εκπομπή τους με τον κορονοϊό

H κοινή συνέντευξή τους

Στον “Τηλεθεατή” που κυκλοφορεί και τη Μαρία Κεφαλά μίλησε το “δίδυμο” των “Κου Κου”, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης και αναφέρθηκαν στην προσαρμογή στα νέα δεδομένα που έφερε στα τηλεοπτικά πράγματα ο κορονοϊός.

“Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση γιατί όλοι εμείς που εργαζόμαστε σε αυτήν την εκπομπή στην ίδια κοινωνία ζούμε. Από την άλλη οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη για μια νότα αισιοδοξίας. Προσπαθούμε μέσα στον δύσκολο καιρό της πανδημίας να προσφέρουμε ένα χαμόγελο, να έρθουμε σε επικοινωνία και επαφή με τον κόσμο που μας βλέπει” λέει η Κατερίνα.

“Το κανάλι και η παραγωγή μας συμφώνησε ότι η εκπομπή πρέπει να υπερασπιστεί τα χαρακτηριστικά της με ψυχραιμία, κατανόηση και χιούμορ. Έτσι, συνεχίζουμε με τη διάθεση την “κου κου”, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση και την ιδιαιτερότητά της” συμπληρώνει ο Κρατερός.

Πόσο άλλαξε η καθημερινότητά τους;

“Ανήκω σε εκείνους τους ανθρώπους των οποίων η ζωή δεν έχει αλλάξει δραματικά. Βρίσκομαι στη δουλειά μου κάθε πρωί, όπως ήμουν κάθε μέρα. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι τα παιδιά είναι στο σπίτι και έχουν ανατραπεί όλα για εκείνα. Προσπαθούμε γυρνώντας στο σπίτι να γίνονται όλα στο διπλάσιο, για να μπορούν και αυτά να αισθάνονται καλά. Έχω γίνει μια μικρή δασκάλα καθώς ο τρόπος που απολάμβανε τη μαθησιακή διαδικασία έχει αλλάξει πολύ για την Αέλια. Ο καημένος ο Αρίωνας είναι ο αδικημένος αλλά και για εκείνον κάνω ό,τι μπορώ”, είπε η Κατερίνα.

Πιο λιτός στην περιγραφή του, ο Κρατερός επεσήμανε ότι μετά την εκπομπή η καθημερινότητά τους συνεχίζεται με πρόγραμμα: “διάβασμα των παιδιών, παιχνίδι, σωματική άσκηση. Και μετά αρχίζει η επόμενη μέρα” ενώ ο ίδιος αποφορτίζεται μετη γυμναστική που κάνει εντός κι εκτός σπιτιού.

Τι είναι το πρώτο που θα κάνουν μετά την καραντίνα;

Η Κατερίνα δήλωσε ότι θα ήθελε να “τελειώσει αυτό με τις λιγότερε απώλειες, ώστε να είμαστε όλοι με το χαμόγελο της ικανοποίησης. Νομίζω ότι όλοι δεν σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας πια. Αυτό θα ήθελα, να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι”.

Όσο για τον Κρατερό δήλωσε ότι ανυπομονεί να μπει ξανά σε λειτουργία ο χώρος τέχνης και έκφρασης Modus Vivendi που διατηρεί αλλά είχε σε αναστολή λόγω του κορονοϊού.