Κατερίνα Καραβάτου – Μαριλού Ρεπαπή: Μεγάλο «ρήγμα» στις σχέσεις τους – Τι συνέβη;
Νέα

Κατερίνα Καραβάτου – Μαριλού Ρεπαπή: Μεγάλο «ρήγμα» στις σχέσεις τους – Τι συνέβη;

Κατερίνα Καραβάτου – Μαριλού Ρεπαπή: Μεγάλο «ρήγμα» στις σχέσεις τους – Τι συνέβη;

Αν και χτες έγινε γνωστό ότι ότι μετά την απομάκρυνση της Κατερίνας Καραβάτου από το STAR,  η πρώην συνεργάτιδά της, Μαριλού Ρεπαπή. συζήτησε να κάνει δίωρη εκπομπή στην πρωινή ζώνη μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο (η «φωνή» του Shopping Star και πρώην ραδιοφωνικό της δίδυμο), ωστόσο, η ίδια σχολίασε τα δημοσιεύματα με μία ανάρτηση στα social media, χωρίς όμως να διαψεύδει ότι συζητάει να παρουσιάσει εκπομπή.

«Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια ΑΥΤΑ τα 4 χρόνια μου αρκούν για μια ζωούλα. Αν αλλάξω γνώμη, θα ενημερώσω. Θα το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεχίσω να ποστάρω βλακείες και κακά λογοπαίγνια όμως και αυτό είναι δέσμευση».

Όλα αυτά συζητήθηκαν σήμερα στην πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι #not» με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να αποκαλύπτει ότι μετά το τέλος των «Κου Κου» έγινε ένα τραπέζι μεταξύ των συντελεστών, στο οποίο η Μαριλού Ρεπαπή και ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Εφραιμίδης, δεν καλέστηκαν ποτέ.

Το περιστατικό αυτό έδωσε τροφή στα «πηγαδάκια» που εδώ και καιρό αναφέρουν ότι οι σχέσεις μεταξύ της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαριλούς Ρεπαπή βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Η διευθύντρια του περιοδικού You, Τζώρτζια Συρίχα, καλεσμένη στο «Καλοκαίρι #not», ανέφερε ότι έπειτα από έναν τσακωμό σε μια σύσκεψη και επίπληξη της Κατερίνας Καραβάτου στη Μαριλού Ρεπαπή, οι δύο γυναίκες πράγματι ψυχράνθηκαν.

https://streamable.com/t8i0ed