Κατερίνα Καραβάτου: Οριστικά στο Mega – Η ανακοίνωση του καναλιού – Σε ποια ζώνη θα τη δούμε;
Νέα

Κατερίνα Καραβάτου: Οριστικά στο Mega – Η ανακοίνωση του καναλιού – Σε ποια ζώνη θα τη δούμε;

Κατερίνα Καραβάτου: Οριστικά στο Mega – Η ανακοίνωση του καναλιού – Σε ποια ζώνη θα τη δούμε;

Μια Mega-λη μεταγραφή και οι πληροφορίες του Znews

Μετά από έντονη φημολογία, και επίσημα πλέον η Κατερίνα Καραβάτου πήρε μεταγραφή και ανήκει στο δυναμικό του Mega.

H ανακοίνωση του καναλιού είναι ιδιαίτερα θερμή για την παρουσιάστρια την οποία αποκαλεί « η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη».

Όπως αναφέρεται στο δελτίο, η Κατερίνα Καραβάτου -που τελείωσε σε πολύ φορτισμένο κλίμα τη σεζόν στο Star- θα αναλάβει ρόλο στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα και σίγουρα αυτό δεν είναι πρωινή εκπομπή όπου τα slots είναι όλα κλεισμένα από άλλες παρουσιάστριες.

Όπως πρώτο σας είχε γράψει το Znews, η Κατερίνα θα αναλάβει εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, κατά πάσα πιθανότητα απέναντι δηλαδή από το «Σου Κου family» του ΣΚΑΪ και του «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Znews, η εκπομπή της -που θα έχει lifestyle περιεχόμενο- θα ξεκινά στις 4 το απόγευμα ενώ σε συζητήσεις για να είναι δίπλα της βρίσκεται η καλή της φίλη, Έλενα Χριστοπούλου.

Αναλυτικά το  δελτίο Τύπου του Mega αναφέρει:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Κατερίνα Καραβάτου στο δυναμικό του.

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι η φίλη που αγαπάμε να βλέπουμε στη μικρή οθόνη, η παρουσιάστρια που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της. Η ειλικρίνειά της «σπάει» την οθόνη και αγγίζει κάθε τηλεθεατή. Άμεση, δυναμική, οξυδερκής.

Η Κατερίνα Καραβάτου διέγραψε πορεία συνεπή και κέρδισε την δημοφιλία της με το «σπαθί» της, δουλεύοντας σκληρά.

Έρχεται στο MEGA για να εμπλουτίσει με το ταλέντο της το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, σ’ ένα παζλ που μόνο εκπλήξεις μπορεί να υποσχεθεί.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν».