Κατερίνα Καραβάτου: «Όταν το έμαθα από δημοσίευμα, ένιωσα μία αναστάτωση»
Νέα

Κατερίνα Καραβάτου: «Όταν το έμαθα από δημοσίευμα, ένιωσα μία αναστάτωση»

Κατερίνα Καραβάτου: «Όταν το έμαθα από δημοσίευμα, ένιωσα μία αναστάτωση»

Σε τι αναφέρθηκε η παρουσιάστρια του Mega;

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» παραχώρησε η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολιάζοντας την τηλεοπτική επικαιρότητα και τον μεγάλο ανταγωνισμό.

Μεταξύ άλλων και όσον αφορά την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για το τέλος των «Κου Κου»» ενώ τη συμβούλευσε να είναι πιο χαλαρή στην εκπομπή.

Ορμώμενη από τα λόγια της η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι ο τρόπος που τελείωσε η εκπομπή της τής έφερε μία αναστάτωση. Σημείωσε δε ότι πράγματι διανύει μία δύσκολη περίοδο αλλά σιγά σιγά ξαναβρίσκει τον εαυτό της.

«Η αλήθεια είναι για να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Όχι ότι έχει νόημα μετά από τόσο καιρό. Όχι δεν το ήξερα, ήξερα ότι συνεχίζω. Οπότε όταν το έμαθα μέσα από ένα δημοσίευμα, είναι κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει μία αναστάτωση. Για να το πω ευγενικά.

Όταν λέγαμε για το πρωινό του Star, δεν είχα πει ότι δεν θέλω να μιλάμε για πράγματα τα οποία λένε κάποιοι ή διαρρέουν για την επόμενη σεζόν; Προφανώς η Τίνα ήξερε πριν από εμένα αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Αυτό είναι μια επιτυχία της Τίνας. Ήταν κάτι το οποίο για εμένα ήταν σοκαριστικό. Είναι τέλειο που κι η Δανάη Μπάρκα πηγαίνει καλά αλλά θέλω να πω πως η εναλλακτική εκπομπή στην πρωινή ζώνη ήταν η Φωλιά των Κου Κου και νομίζω ότι άνοιξε ένα δρόμο τον οποίο τώρα βλέπουμε να μεγαλουργεί στην εκπομπή της Δανάης.

«Δεν θα φανταστείς πόσα πολλά έχω περάσει Τίνα μου, αλλά το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει να ξαναβρίσκω το κέφι μου» πρόσθεσε.