Κατερίνα Καραβάτου: «Πιστεύω ότι το GNTM θα το κερδίσει άνδρας»
Νέα

Κατερίνα Καραβάτου: «Πιστεύω ότι το GNTM θα το κερδίσει άνδρας»

Κατερίνα Καραβάτου: «Πιστεύω ότι το GNTM θα το κερδίσει άνδρας»

Τι είπε για το πρωινό στο Star και τον ανταγωνισμό

Σε μια από τις σπάνιες συνέντευξης της η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για το GNTM και τον μεγάλο τελικό που έρχεται στο Star, τη «φωλιά των Κου Κου» και τον ανταγωνισμό. Η παρουσιάστρια μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αποκάλυψε και τον λόγο που θέλει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

«Σε αυτήν την καραντίνα η ψυχολογία μου είναι πιο βαριά σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Στη ζωή μου, επειδή συνεχίζω να δουλεύω, δεν έχουν αλλάξει οι ρυθμοί», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Είναι δυνατόν να έχεις έναν θησαυρό στα χέρια σου, όπως το πρωινό και να μην είσαι ικανοποιημένος; Όταν κάνεις κάτι και είσαι τόσο καλά, είναι αγνωμοσύνη…», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Για τον τελικό του GNTM είπε: «Άνδρας πιστεύω ότι θα κερδίσει στο GNTM. Τα φαβορί είναι ο Αιμιλιάνο, ο Ανδρέας, ο Ηρακλής και ο Έντουαρντ. Αν μου βγει θα ψηφίσω στον τελικό».

Έπειτα, μιλώντας για τον ανταγωνισμό ανέφερε: «Κάνουμε κάτι διαφορετικό από τις άλλες πρωινές εκπομπές, εννοείται ότι βλέπουμε τι κάνει ο ανταγωνισμός. Δεν μπορείς να μην βλέπεις τι κάνουν οι άνθρωποι που είναι απέναντι από εσένα».

Τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογήθηκε πως αν φτιάξουν λίγο τα πράγματα με την πανδημία θέλει να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη: «Αν μπορέσω να πάω Θεσσαλονίκη θα πάω για να φέρω τη μητέρα μου στην Αθήνα».

https://streamable.com/hnmj0a