Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε τη διακοπή του “Ευτυχείτε”
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε τη διακοπή του “Ευτυχείτε”

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε τη διακοπή του “Ευτυχείτε”

Για προληπτικούς λόγους

Μία μία οι ψυχαγωγικές εκπομπές “κατεβάζουν ρολά” με την Κατερίνα Καινούργιου να είναι σχεδόν από τους τελευταίους που μόλις ανακοίνωσε ότι “μένει σπίτι”.

Όπως ξεκαθάρισε βέβαια δεν υπήρξε κάποιο κρούσμα κορονοϊού στο “Ευτυχείτε” αλλά στο πλαίσιο της πρόληψης αποφασίστηκε να διακόψουν για μία εβδομάδα τις εκπομπές.

Και ιδού τι έγραψε στο μήνυμά της και εν αναμονή -ενδεχομένως- και των επίσημων ανακοινώσεων του καναλιού:

“Φίλοι μου, αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει όλοι να είμαστε δυνατοί και κυρίως να γίνουμε ασπίδα για εμάς και τους δικούς μας!
Έτσι και το “Ευτυχείτε” για προληπτικούς λόγους αυτή την εβδομάδα, θα μείνει σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο φόβος άλλωστε είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Μένουμε σπίτι λοιπόν, και επιστρέφουμε όλοι, ακόμα πιο δυνατοί!
Σας στέλνω την αγάπη μου…εμείς θα τα λέμε από δω… Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φίλοι μου, αυτές τις δυσκολες ώρες πρέπει όλοι να είμαστε δυνατοί και κυρίως να γίνουμε ασπίδα για εμάς και τους δικούς μας! Έτσι και το “Ευτυχείτε” @eutixeite για προληπτικούς λόγους αυτή την εβδομάδα, θα μείνει σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο φόβος άλλωστε είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Μένουμε σπίτι λοιπόν, και επιστρέφουμε όλοι, ακόμα πιο δυνατοί! #menoumespiti Σας στέλνω την αγάπη μου…εμεις θα τα λέμε από δω… Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τ αγαπημένα σας πρόσωπα !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις