Kατερίνα Καινούργιου: Γιατί τα έβαλε με τον ΑΝΤ1 και το GNTM;
Νέα

Kατερίνα Καινούργιου: Γιατί τα έβαλε με τον ΑΝΤ1 και το GNTM;

Kατερίνα Καινούργιου: Γιατί τα έβαλε με τον ΑΝΤ1 και το GNTM;

"Έχουν περάσει και άσχετοι..."

Ετοιμοπόλεμη ήταν σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου για να σχολιάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση.

Έτσι, μετά από μία σύνδεση με τον Γιώργο Λιανό που αναφερόταν στη ματαίωση του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” στον ΣΚΑΪ και την πληροφορία της Έλενας Πολυκάρπου ότι αυτό πάει στον ΑΝΤ1, η Κατερίνα “ξεσπάθωσε” υπέρ του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ο λόγος; Θεωρεί ότι το κανάλι τον έχει “στον πάγκο” και δεν του δίνει αρμοδιότητες κεντρικού παρουσιαστή σε κάποιο project.

“Εγώ θα έβαζα τον Ουγγαρέζο”, είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας όταν η συζήτηση ήρθε στο ποιος θα παρουσιάσει το παιχνίδι.

“Παρόλο που είναι απέναντί μου, εγώ τον Ουγγαρέζο τον αγαπάω πάρα πολύ και θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που αδικείται, που μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα στην ελληνική τηλεόραση, έχω την εντύπωση ότι δεν τον πιστεύουν για κεντρικό. Δεν θα του έδιναν έτσι ένα τέτοιο concept. Κακώς αν θέλετε την άποψή μου. Για κάποιον λόγο εκεί στον ΑΝΤ1 τον κρατάνε στάσιμο, δεν του δίνουν την ευκαιρία να αναδειχτεί να κάνει πράγματα, θα ήταν εξαιρετικός”.

https://streamable.com/fy2nt

Λίγο μετά ήρθε η σειρά του σχολιασμού του χθεσινού επεισοδίου του GNTM.

Το πάνελ της εκπομπής (εκτός από τη Μέγκι) βρήκε ότι η δοκιμασία δεν ήταν για μοντέλα.

“Για μένα ήταν λίγο trash αυτό. Η δοκιμασία δεν τους βγήκε ωραία, αισθητικά τουλάχιστον” είπε και συμπλήρωσε ότι “Ναι, οι φωτογραφίες ήταν πάρα πολύ καλές γιατί τις φωτογράφησε ο Κοσμάς ο Κουμιανός, πολύ καλός Έλληνας φωτογράφος. Αν ήταν κάνας άλλος που δεν ξέρει, γιατί έχουν περάσει και άσχετοι φωτογράφοι από το GNTM κατά την άποψή μου, θα ‘βγαινε πολύ κακό!”.

https://streamable.com/dy9o3