Κατερίνα Καινούργιου: “Η Μέγκι δεν είναι σωστή επαγγελματίας, είμαι πολύ θυμωμένη”
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: “Η Μέγκι δεν είναι σωστή επαγγελματίας, είμαι πολύ θυμωμένη”

Κατερίνα Καινούργιου: “Η Μέγκι δεν είναι σωστή επαγγελματίας, είμαι πολύ θυμωμένη”

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας στον "αέρα" του "Ευτυχείτε"

Ένα απρόσμενο ξέσπασμα κατά της συνεργάτιδάς της Μέγκι Ντρίο έκανε μέσω της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι συνέβη;

Αρχικά, να σημειωθεί δεν είδαμε στη σημερινή εκπομπή την πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM, αλλά στην παρέα της Κατερίνας βρισκόταν η Έλενα Πολυκάρπου, που βρίσκεται συνήθως στην αίθουσα σύνταξης.

Ύστερα από την προβολή ενός ρεπορτάζ για την Κωνσταντίνα Κομμάτα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε το πόσο συνεπής και καλή συνεργάτιδα ήταν όταν συμμετείχε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Τότε η Κατερίνα πήρε τον λόγο και μίλησε για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της συνεργάτιδάς της…

“Κάποιες φορές δεν τη βλέπουμε στον ‘αέρα’, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς”, δήλωσε αρχικά.

“Η Μέγκι δεν είναι σωστή επαγγελματίας, να το πω γιατί είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει. Πολλές φορές δεν έρχεται”, αποκάλυψε η Κατερίνα.

“Κι εδώ είναι επαγγελματίες 30 χρόνια και είναι στην ώρα τους πάντα κάθε πρωί και έχουν παιδιά και οικογένειες”, πρόσθεσε ακόμα, αναφερόμενη στους υπόλοιπους συνεργάτες της.

“Αν συνεχίσουν έτσι κάποια παιδιά που τους δίνονται ευκαιρίες, που τώρα ξεκινάνε γιατί η Μέγκι πήρε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία μέσα από δω- και δεν είναι συνεπείς και δεν σέβονται ανθρώπους που είναι χρόνια στον χώρο, δεν θα καταλήξουν πουθενά σε αυτή τη δουλειά”, δήλωσε η οικοδέσποινα του “Ευτυχείτε”.

https://streamable.com/x0nzo